Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maniak gotowania

pasta z twarogu i ryby czy bez

Polecane posty

Gość maniak gotowania

witam,chciałam dziś zrobić pastę z przepisu z makrelą. ale nie mam w domu i zastanawiam się czy bez też pasta moze być dobra.. podam skłądnikijakie chcę dodać: twaróg ogórki kiszone cebulkę gotowane jajko.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość maniak gotowania
upp

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość maniak gotowania
nikt nie doradzi

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Zrobiłabym bez jajka, za to ze smietaną. Wersja najprostrza- twaróg, śmietana/jogurt czosnek, sól, pieprz, suszone zioła.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość maniak gotowania
mam właśnie na taki wtarozek z ogórkiem kiszonym

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość kukurukukuru
o jeny jaki problem na miare swiatowa jak zrobisz ,tak bedziesz jadla :D

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość maniak gotowania
problem bo nie chciałabym wyrzucić całego.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×