Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość morellos

Mescy potomkowie sa tylko dla prawdziwych mezczyzn

Polecane posty

Gość morellos

Jesli mezczyzna sie ozeni to chce miec syna Jesli mezczyzna nie doczeka sie od zony ani jednego syna to bedzie czul sie zawiedziony ze dostal corki I potem bedzie mogl zostac dziadkiem i bedzie czekal na wnuki meskie wnuki a jak dostanie wnuczki to tez bedzie czul sie zawiedziony

Gość ojhhygyhg
:O ale głebokie przemyślenia.. jestem wstrząsienięta.. :O :P

A znasz powiedzenie : "każdy mężczyzna może mieć syna,ale tylko prawdziwy mężczyzna ma córkę"

Gość reklama mi tu lata
To niech se mężczyzna tego syna urodzi ;) Ja za żadne skarby świata bym nie chciała miec syna, właśnie z obawy o to, że bedzie czymś tkim jak założyciel wątku.

Gość ojhhygyhg
:D i co teraz autorze topiku? zatkało kakao :D ??

Gość mariciuj
A ja mam synka i chce mieć jeszcze jednego w życiu nie chciałabym mieć córki, mój mąż też jest bardzo dumny z tego że ma syna i dużo razy dziękował mi że urodziłam mu synka.

Gość dooooooooooooo
mariciuj to sie ciesz ze wogle masz dzieci bo ja bym ich nie mogla miec to byc jeczala zeby miec chociaz córek kretynko jedna!!!!!!!!

Gość spodziewająca się dziecka
współczuję twojemu drugiemu dziecku jak okaże się dziewczynką

Gość mariciuj
a kto ci powiedział że zaszłam w ciążę w pierwszym cyklu i bez problemowo??? staraliśmy się z M kilka lat o dziecko. a odpowiedziałam tylko na zadane pytanie... jesteśmy bardzo dumni że mamy synka a gdybyśmy mieli córkę i ja i mąż czulibyśmy pewien niedosyt. córka dla mężczyzny to nie to samo co syn i taka jest prawda.

Gość mariciuj
a to co nie można już szczerze odpowiedzieć na pytanie? nie mam córki i nie chciałabym mieć. i moge się założyć że wasi mężowie też marzą o synku z którym można grać w piłkę chodzić na mecze interesować się samochodami, a nie ubierać w różowe łachy nadąsaną lalę.

Dziwne że wziął za żonę taką pretensjonalną nadąsaną lalę ;)

już widać że żadna lala nie będzie dość dobra na żonę dla twojego synka ;)

Gość mariciuj
spodziewająca się dziecka- widzisz zdaję sobie z tego sprawę że ja też byłam dziewczynką, w dużej mierze właśnie dlatego nie chcę mieć córki. a ty pewnie oczekujesz córki:P

Rzeczywiscie mezczyzni oczekuja meskich potomkow ale syna nigdy nie beda tak mocno kochac jak corki. Od syna beda wymagali juz w wieku 16 lat by zachowywali sie jak mezczyzni a od corki by wciaz byla mala dziewczynka. Niestety ja mam corke i znalazla sobie juz kolejnego faceta za ktorego chce wyjdz za maz co mnie bardzo boli, pogodzilem sie z tym ze ma juz jedno dziecko (8 lat) ale jakos nie moge pogodzic sie z tym ze wychodzi za maz i bedzie z tym swoim mezem uprawiac sex...

i tu się mylisz bo będę miała synka a córkę już mam i to całkiem dużą a wychowujemy ją tak, żeby nigdy nie żałowała że jest kobietą. Przykro mi że ktoś cie skrzywdził w dzieciństwie.

Mój mąż co rano przed pracą robi kanapki 12l. dziewczynie i herbatkę ale to już ich sprawa ;) mój tata pobłażał mi w wielu sprawach, za które mój brat dostawał ochrzan.

A mój mąż i jego rodzina byli zawiedzeni gdy okazało się że będzie syn. W rodzinie męża sami chłopcy, on ma brata, ten brat ma dwóch synów i wszyscy mieli nadzieję, że urodzi się wreszcie jakaś dziewczynka. Teraz świata za synkiem nie widzą...

Gość kolka123456
autorze jestes prostakiem i to bardzo ograniczonym.