Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wytrYmam......

Panicznie boje sie konca swiata...

Polecane posty

Gość nie wytrYmam......

Przeczytalam ze te dziwne dzwieki to zawiastun zaglady obcych i ze nawet naukowcy to potwierdzili... nie moge finkcjonowac ze strachu Ciagle sie boje ....

Gość żona_wnerwiona
prowokacja, czy naprawde jestes tak glupia/glupi???? powiem ci w ten sposob: ci naukowcy co chleb jedza to gówno wiedzą. i tyle w temacie 🖐️ a co do konca swiata - nie moge sie go doczekac :-O

Gość nie wytrYmam......
czemu glupia? :/ to skad te dzwieki co???

Gość nie wytrYmam......
a skad wieszze nie bedzie??

Gość nie wytrYmam......
co z magnetowidu dzwieki leca???

Gość żona_wnerwiona
ile masz lat?

Gość nie wytrYmam......
22

Gość hahaha:D
Kocham kafe za takie topiki!:D

Gość nie wytrYmam......
ze jakie niby??

Gość vivianaaaa
Nie będzie żadnego końca świata...a przynajmniej nie w takim sensie, jak sobie to wyobrażasz

Gość masklcma
ale co, w uszach ci dźwięczy czy jak?

Gość nie wytrYmam......
te dzwieki slychac na calym swiecie NIKT NIE UMIE TEGO WYJASNIC!!!

Gość żona_wnerwiona
no to nie jestes taka mloda, by takie glupie tematy zakladac... co ma byc to bedzie, czego pekasz... i tak kiedys musisz umrzec, lepiej chyba za mlodu?

Gość nie wytrYmam......
te dzwieki slychac na calym swiecie NIKT NIE UMIE TEGO WYJASNIC!!!

Gość żona_wnerwiona
A CZY TY SAMA JE SŁYSZAŁAS NA ZYWO????????

Gość clown and balloons_
czy przez 'koniec świata' rozumiesz wymarcie gatunku ludzkiego ? jeśli tak, to żaden koniec - we wszechświecie żyją inne bardziej rozwinięte cywilizacje, więc z zagłady jednej prymitywnej nic złego nie wyniknie zresztą może egoistyczna natura człowieka doprowadzi do tego - wiadomo, że dla natury człowiek jest najgorszym szkodnikiem - morduje, niszczy, zanieczyszcza... myślę, że zagłada ludzkości wpisana jest w jej destrukcyjną naturę

Gość nie wytrYmam......
nie ale wielu ludzi slyszalo!!!!

Gość fjnvjfddjfdfdj
Pomyśl sobie tak: moge jutro wpasc pod samochod i zginać-i to bedzie koniec swiata. Moge zachorowac na raka i umrzec w wielkich cierpieniach-i to bedzie koniec swiata. Moze zaatakowac mnie gwalciciel, torturowac, zgwalcic i brutalnie zamordowac -i to bedzie koniec swiata. Co za roznica czy zginiemy wszyscy razem w wyniku u padku meteorytu albo inwazji kosmitow, czy tez kazdy zginie osobno. Kazdego czeka koniec swiata. jego koniec swiata.

Gość żona_wnerwiona
FJNV.............. mądrze napisało :-D

Gość nie wytrYmam......
no ok ja nie slyszam ale tysiace ludzi z Gdanska z wejherowa z koszalina itp slyszalo!!!

Gość bezdomne romane 45l.
Te dziwne dźwięki to z rur kanalizacyjnych na moim dworcełe. :classic_cool:

Gość fjnvjfddjfdfdj
bo ja madre jestem:)

Gość sfgmak
ja tam zadnych dźwięków nie słyszę, opisz dokłądniej te dźwięki to może się przysłucham

Gość clown and balloons_
rzeczywiście coś jest na ten tamat w internecie: " Dźwięki o różnym nasileniu występują pod różnymi szerokościami geograficznymi. Od początku roku 2012 ilość kolejnych zgłoszeń rośnie lawinowo. W niektórych miejscach są one tak głośne, że włączają alarmy samochodowe. Odgłosy nieznanego pochodzenia są słyszane i w Europie i w Kanadzie i w Rosji, praktycznie na całym świecie. Odgłosy przypominają niektórym trąby. Są to harmoniczne dźwięki o określonej częstotliwości." źródło: http://zmianynaziemi.pl/wideo/kolejne-pytania-o-nature-dziwnych-dzwiekow-slyszalnych-swiecie http://zmianynaziemi.pl/wideo/dziwne-dzwieki-moga-byc-powodowane-przez-aktywnosc-sloneczna-lub-zmiany-w-jadrze-ziemi już się nie mogę doczekać końca świata :) ale będą super filmiki na youtuba! :D

Gość vivianaaaa
Możliwości jest kilka: 1) przesuwanie jakichś płyt, "coś" w środku ziemi, geologiem nie jestem więc nie wiem 2) zwiedzenie przez szatana, mające na celu przestraszenie ludzi, żeby myśleli, że apokalipsa się zbliża 3) faktyczny bliski początek apokalipsy, "trąby" opisane w Apokalipsie św. Jana Ja sama nie wiem, każda możliwość wydaje się prawdopodobna, ale nie wpadam w panikę, jestem spokojna bo mam ufność w Bogu...

Mój mąż w łazience wydaje dziwne dźwięki może je słyszałaś? Na pewno tak bo ja tez się wystrachałam:(:(

Gość clown and balloons_
vivianaaaa: nie pozbawiaj mnie nadziei, gdyby to było przesuwanie jakichś płyt, to by to odróżnili co do pkt.2 - z teorią szatana, to raczej mało prawdobodobne, bo wdg. statystyk (źródło: http://www.adherents.com/Religions_By_Adherents.html ) tylko 33% ludności świata to chrześcijanie - wliczając w to wszystkie ich odłamy-mutacje czyli np. też świadków jehowy, więc tylko po te 33% by przyszedł, a co z pozostałymi 67% ? :) choć w sumie jakby zabrał te 33% to by się przeluźniło...zwłaszcza w niektórych krajach :D