Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lilu39

Pogaduchy do poduchy

Polecane posty

Gość lilu39

Monia czekam tu na ciebie :)

Gość Twoja Monia
jestem ❤️

Gość moniaaa28
jestem, wreszcie udało mi się odnaleźc:)

Gość lilu39
To jestem czy Moja Monia ????? hihihi

Gość lilu39
Monia słyszałaś kiedys o tym programie - chudniesz zyskujesz zdrowie ? W tym programie biora udział rózne gwiazdy

Gość moniaaa28
o dzięki zaraz to sprawdze

Gość moniaaa28
a odnośnie tego mojego jadłospisu, to nic szczególnego Śniadanie: jak miałam upieczone to bułeczkę otrębową z chudą szynką i serem białym 0% plus ketchup bez konserwantów niskokaloryczny Oczywiście z 0,5 l herbatki cytrynowej ze słodzikiem. A jak nie miałam tych bułeczek to po prostu 2 łyżki otrąb owsianych z gorącym mlekiem 0% + słodzik Obiad: w zależności co miałam, gotowana pierś z kurczaka w wodzie z kostką rosołową o obniżonej zawartości tłuszczu, naleśniki dukanowe z serkiem homogenizowanym 0%, albo nutellą dukanową, albo pieczony kurczak bez skóry, albo gotowana wątróbka z cebulką Kolacja: wędzona makrela, śledź w occie z ogórkiem konserwowym A w między czasie potrafiłam zjadac ser biały 0%, kefir 0%, jogurt waniliowy 0%, piekłam z przepisów jakieś słodycze dukanowe No i piecie dużo picia to podstawa

Gość lilu39
No dobra ale tak w kółko to samo jesz? Nie nudzi ci sie i nie tęsknisz za schabowym ? :) a te bułeczki sama pieczesz ?

Gość moniaaa28
nie nudzi mi się bo z tych stron, które Ci wysłałam szukam przepisów i codziennie mogę jeśc co mi się zapragnie A bułeczki piekę sama, dla mnie rewelacja:)

Gość lilu39
to daj przepis :)

Gość lilu39
nie spisz juz ? ja tez zaraz jade na budowe. takie ciepło szkoda czasu.

Gość lilu39
Aha wazysz te porcje czy ile wejdzie ? ;)

Gość moniaaa28
Bułeczki: 12 łyżek otrąb owsianych 3 łyżki otrąb pszennych 2 duże jaja 15 dag sera białego chudego (najlepiej tego z biedronki bo jest taki mokry ) 1 łyżeczka proszku do pieczenia przyprawy: ja daję sól czosnkową odrobinkę i cebulkę suszoną z prymat z pół saszetki Miksujemy na najwyższych obrotach z minutę. Formujemy 6 bułeczek, układamy na papierze do pieczenia i pieczemy do 30min w 200st. I skoro limit na otręby dzienny jest 2 łyżki owsianych i 1 pszennych wychodzi, że możemy zjeśc 1 bułeczkę dzienne A jeśli chodzi o inne produkty to jem do woli nie ograniczam się!

Gość lilu39
to przepis z Dukana

Gość lilu39
to przepis z Dukana

Gość moniaaa28
czesc, pamietasz jeszcze o naszym forum:)

Gość lilu39
Tka pamietam dopiero wróciłam od mamy. wiesz jak jest przygotowania, przygotowania i na dodatek dzis moja mama wyszła z domu i upadła. rozbiła sobie głowe i żebra utłukła. Więc wszystko na mojej głowie. Juz nią troche lepeij ale siniak spływa w kierunku oka. Wyglada strasznie. Nigdzie nie wyjdzie przez swieta. Naszczęscie że nic gorszego jej się nie stało. :( A co u ciebie ????

Gość lilu39
Boje sie tych swiat żeby nie jesc za duzo. a ty jak tam sobie radzisz i co planujesz jesc przez swieta ?? :)

Gość moniaaa28
jak to co jesc - wszystko a potem kilka dni na kefirku i nie ma problemu:):) wspolczuje z powodu mamy ale jak sie wali to wszystko na raz:) bedzie dobrze, nie martw sie:)

Gość lilu39
a możesz tak na samym kefirku ? I nie robi ci się słabo ??? Bo ja tak mam jakbym wymiękała. Poty mnie oblewaja nogi miekna . Tragedia.

Gość moniaaa28
jestes??

Gość moniaaa28
chłopy za przeproszeniem to tak mają, nic nie pomagają a potem szukają ch... do dupy i obracają kota do góry nogami, ale my kobiety nic na to nie poradzimy pozostaje jedynie przyzwyczaic się i olewac to:)

Gość lilu39
juz myślałam że się obraziłaś ? Sorry że się zdenerwołam ostanio. Ale jak słysze jaki to mój mężulek jest wspaniały . napewno taki dobry itp bo nie tylko ty tak reagejesz na pierwszy rzut oka to chce mi się żygac za przeproszeniem :)

Gość moniaaa28
Obrazic się a niby czemu? Coś Ty, znam facetów, poprostu wtedy napisalam Ci co na pierwszy widok myślę o Twoim mężu i powiem Ci że trudno mi jakoś widziec go w roli takiego jaki faktycznie jest! Ja tak jak ci pisałam na swojego na prawde nie mogę narzekac, ale też codziennie nie jest różowo, a zwłaszcza na początku myślałam, że się wyzabijamy, a teraz jesteśmy już 6 lat po ślubie i jakoś chyba się dotarliśmy! Tak myślę. Ale to wcale nie oznacza, że na niego nie narzekam bo zdarza się! :)

Gość lilu39
Ja mysle że w każdym związku są lepsze i gorsze strony i nie ma związków idealnych.:) Mój jest gorszy w jednym ale może czasem lepszy w czym innym. Może jego zazdrosc o diete jest spowodowana kompleksami bo nie chce zebym była chudsza od niego.