Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wynajmepokoj

CZY BEDE OSOBA BEZDOMNA?

Polecane posty

Gość wynajmepokoj

Mam na życie pewne 500zł miesięcznie. Pracy więcej nie mogę znalezc, ale pracuje nad tym, Od miesiąca szukam. Muszę się wyprowadzić od kolezanki pod koniec miesiaca. Co robic za 500zl? Nie mam zadnych znajomych,ktorzy moga mnie jeszcze u siebie zatrzymac, czy czeka mnie dom dla bezdomnych?

Gość jakby bylo cos takiego jak
dom dla bezdomnych to by super bylo :D To by bezdomnych nie bylo ;) Sa noclegownie ;)

nawet nie ma domów dla bezdomnych , są agencje towarzyskie z zakwaterowaniem więc kasa i dom w jednym

Gość asdfghjkl;poiuytrewzxcvbnm
Złóz wniosek do urzedu miasta o przydział mieszkania komunalnego, bo nie masz gdzie mieszkać. wiadomo, na mieszkanie trzeba czekać, ale jak znajdziesz jakis pustostan to mozliwe, że ci go dadzą po wskazaniu go. Zależy od regulaminu w twojej gminie. no ale wniosek jeść nie woła - polezy sobie w gminie i może za rok, dwa dostaniesz własne mieszkanie.

Gość wynajmepokoj
nie mam nikogo i niczego. sama nie jestem w stanie sie utrzymac bez domu...

Gość fsafsafssafasf
ogloszenia zajme sie babcia w zamian za mieszkanie

Gość taki wniosek polezy nie rok
czy dwa ale 10-20 lat ;) A jak wskaze pustostan to sie gmina ucieszy ale na pewno nie da :P

Gość dobrze prawisz
pewnie, ze nikt jej nie da mieszkania, a z jakiej racji? jedni muszą brać kredyty na 30 lat i się zrzynać a ktoś inny ma dostać za free? a z jakiej racji pytam? albo jest komunizm albo kapitalizm, zdecydujcie się. albo rozdają wszystkim albo kazdy sobie musi kupić

Gość wynajmepokoj
No wszystko rozumiem, ale najbardziej mi przykro, że wobec tego będę musiała zamieszkać byle gdzie, co się nawinie... Matko, jak ja nienawidzę swojego marnego zycia, klepania biedy.

Gość qciapka
ile ty masz lat?

Gość to co innego
jakby bylo cos takiego jak dom dla bezdomnych to by super bylo To by bezdomnych nie bylo Sa noclegownie są domy dla bezdomnych, jak mozna być tak ograniczonym żeby tego nie wiedzieć?

Gość wynajmepokoj
Ograniczone to są tego typu komentarze. Aż przykro.

Gość to co innego
skoro dla ciebie ograniczone jest komentowanie czyjejś ignorancji w świat, a nie sam fakt jej prezentowania i puszczania dalej w świat no gratuluje i jednoczesnie nie dziwię się sytuacji życiowej

Gość to co innego
* skoro dla ciebie ograniczone jest komentowanie czyjejś ignorancji , a nie sam fakt jej prezentowania i puszczania dalej w świat to gratuluję i jednocześnie nie dziwię się sytuacji życiowej

Gość wynajmepokoj
Bo nie powinno sie wymyslac na innych ze sa ograniczeni. Mozna pewnych rzeczy nie wiedziec. Ludzie lubia byc 'najlepsi', a do czego to prowadzi to ja nie wiem.

Gość lavendaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
może daj ogłoszenie opieka nad starszą osobą itp. za pokój

Gość to co innego
ja nie twierdze, że wszyscy musza wszystko wiedzieć. ale jak się czegoś nie wie, to warto się upewnić zanim się zakpi z czyjejś "niewiedzy" i jeszcze puści w obieg fałszywe informacje

Gość wynajmepokoj
a niech Pan już zakończy dyskusje, bo nie w tym rzecz. typowe w tym miejscu. a ogloszenie musze dac. tylko czy ktos sie zglosi... Mam dosyc walki. Czemu inni maja piekny start, tylko ja bez rodziny, bez niczego, bez milosci w dziecinstwie.

Gość na początek wynajęłabym
jakikolwiek pokój - nawet byle jaki - byle tanio. Można. I dalej szukałabym pracy. Więcej nie powiem, bo nie znam sytuacji.

Gość iskierka

można dostać w spadku jak ja , można dostać lokal do remontu ale trzeba więcej zarabiać trochę opcji jest

Gość zeta

temat sprzed 7 lat, zapewne autorka już zbudowała sobie jakiś domek z kartonu...