Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 i co ja mam terraz zrobic

Moja 10letnia c贸rka pali papierosy i chyba pije

Polecane posty

Go艣膰 i co ja mam terraz zrobic

piwo albo co艣 innego, mam dosc nie wiem co robi膰. M臋偶owi nie powiedzia艂am ze cos wyczu艂am , awantura i krzyki a chce zalatwic to pokojowo:(

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 kmkmkmkm
po grzbiecie ja i to tak zeby zapami臋ta艂a, do tego na koniec zaprowadzic ja do monaru, niech sie naoglada, terapia szokowa podziala,

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bg偶 towa
Bardzo kiepskie prowo. 0/10

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 i sie wyda
No to nie ciekawa sytuacja,ja tez bym zastosowa艂a terapi臋 szokow膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bleeeebleee b
prowo? Nie wydaje mi sie, 10latki kopc膮 juz jak smoki, jedz膮 leki typu Acodin , Cirrus zeby sie nawali膰 :O na jakim wy swiecie zyjecie, ah no tak nie艣wiadomi rodzice mysla ze ich dzieci to anio艂ki a reszta swiata jest zepsuta hahaha, co drugi dzieciak to patologia taka jest prawda. Tez jestem za terapia szokowa, i nie dawac zadnej kasy na bu艂ki, picie itp. Albo stara metoda :kupic karton fajek i kazac palic po kolei az sie porzyga. Zawsze dziala

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bg偶 towa
Prowo jak nic. Naprawd臋 my艣licie,偶e jaka艣 matka, po odkryciu tego faktu, pierwsze co, to b臋dzie o tym na kafe pisa艂a? I tak beznami臋tnie, oboj臋tnie, jakby dotyczy艂o to obcej osoby? Bzdura.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Maaalutkaaaa
Boziu tak szybko? porozmawiaj z nia.... nie wiem... ja podpalalam jak mialam 15 lat ale nie 10

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fwefwerf
W艂a艣nie przez za艂atwianie takich spraw "pokojowo" ma si臋 rozwydrzone bachory, w艂贸cz膮ce si臋 nie wiadomo gdzie i 艣miej膮ce w twarz rodzicom. Cackaj si臋 dalej.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fiu fiu9
przypominam ze za bicie dzieci groz膮 konsekwencje w postaci odebrania praw rodzicielskich albo wizyty kuratora dzieciobijcy :O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lela***
Autorko, a w jakim towarzystwie obraca si臋 twoja c贸rka? Jakie ma zaintereswania i w jaki spos贸b je rozwija? Jak sp臋dza czas wolny? Jak Wasza rodzina sp臋dza wsp贸lnie wolny czas (razem)? Pomy艣l. Pogadaj z dzieckiem stanowczo, ale spokojnie. Ja Ci radz臋 zacz膮膰 dzia艂a膰. W gimnazjum w naszym mie艣cie dzieci "podwiesza艂y si臋 " dla zabawy bo chcia艂y zobaczy膰 I faz臋 艣mierci. Rodzice i nauczyciele nic nie wiedzieli. Sprawa wysz艂a przypadkiem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lela***
A dzia艂anie polega nie tylko na tym, by urz膮dzi膰 dziecku awantur臋 i da膰 szlaban. Bo ta informacja jest tak偶e dla WAS lampk膮 alarmow膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ma艂a czarna 28
Ochrzan - ok. Ale co dalej?? Jej kole偶ankom pali膰 nie zabronisz, wi臋c kontakt z fajkami nadal b臋dzie mia艂a, w domu jej nie zamkniesz. Ja bym zaproponowa艂a dziewczynie inne formy sp臋dzania wolnego czasu. Mo偶e zapisz j膮 na jakie艣 ta艅ce, tenis, basen, rysowanie na szkle? Jak dzieci sie nudz膮, to wymy艣laj膮 g艂upoty.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Katarynka09
szlaban na kom贸rke, telewizor, komputer, zakaz wyj艣cia z domu. Do konca miesi膮ca myje naczynia po kolacji... narzu膰 jej wi臋cej zaj臋膰. Skoro pali widocznie szuka nowych atrakcji skoro chce wej艣膰 w 艣wiat doros艂o艣ci to pe艂na g臋b膮 picie alkoholu jest a obowi膮zk贸w domowych to ju偶 wykonywa膰 nie mo偶e? nie bedzie mia艂a czasu na g艂upoty. A i przede wszystkim du偶y nacis na nauke. Od tej do te godziny siedzisz i sie uczysz i bez dyskusji.. A i przed tym powinna艣 oznajmi膰 jej z czym si臋 wi膮偶e palenie papieros贸w. Powinna艣 pokaza膰 jej zdj臋cia typowych meneli z pod sklepu i zapytaj czy chce skonczy膰 tak jak oni...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tak to widze
byly to koniec lata 90--siatych moj syn 12 lat zaczal popalac ---------jak go odzwyczailem -------kupilem 2 paczki sport i musial palic jednego po drugim a jak nie to pas i lomot na tylek dopiero jak sie napalil to mu odpuscilem od tamtej pory nigdy nie zapalil papierosa i myslicie ze mial do mnie pretensje nie do dzis mi m贸wi ze moze mialem twarde zasady ale dzieki temu jest kims w zyciu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Katarynka09
A i je艣lli wiesz z kim popala wybierz si臋 do ich rodzic贸w... Oznajmij, popro艣 by zwr贸cili na swoje dziecko uwage.. Razem zdzia艂acie wi臋cej.

Udost臋pnij ten post