Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nie jestem Pindzia

Wzięłam się za siebie

Polecane posty

Cel: zrzucić 3 kg; mieć płaski brzuch; pozbyć się cellulitu; ujędrnić łydki, uda, pupę; nawilżyć skórę; ogólnie zabrać się do działania! 15.03 Pierwszy dzień Aerobicznej '6' Weidera Godzina na rowerku 10.00 biała bułka z serem, zielona herbata bez cukru 12.00 miska zupy 16.00 biała bułka z serem, zielona herbata bez cukru litr wody 16.03 Drugi dzień A6W Godzina na rowerku 7 km pieszo (na szpilkach) 7.00 kanapka z serem i ketchupem, zielona herbata bez cukru 12.00 biała bułka, serek wiejski 13.00 piwo :D 17.00 dwa kęsy bułki 20.00 kawałek ryby wędzonej, zielone herbata bez cukru litr wody Jak macie jakieś zastrzeżenie, wskazówki, pytania, to słucham :)

Gość beznadziejne menu. same wegle
Troche bialka, a gdzie warzywa, owoce? Same bulki i chleb. I co tu robi piwo? Po drugie jesz za malo, niewartosciowo. Nie sadze zebys tak dlugo wytrzymala

Gość beznadziejne menu. same wegle
Ketchupu ani zoltego sera na diecie sie nie je.

Będą owoce i warzywa na pewno, bo lubię:) Mięsa zabraknie... To nie jest wymyślona dieta, tylko tak akurat wyszło i nie spinam się na siłę, bo za dużego rygoru nie zniosę. A piwo? Czasami trzeba:D

Gość qciapka
ja tez sie wziełam za siebie:) moje wczorajsze jAdło: -4 kanapki z szynka -0,5 l soku warzywnego -zupa kalafiorowa -ziemniaki z pulpetem i sosem -2 hamburgery -1 l soku bananowego -jajecznica -bułka drozdzowa -szklanka mleka -banan -cukierki

Powtarzam: nie mam ustalonej diety! :) Jem jak wypadnie, ale będę się starała uważać. Najważniejsza dla mnie jest dieta MŻ (mniej żryj), bo jestem łakomczuch. Jak ją uda mi się zastosować (nawet z chipsami, frytami, czekoladą), to zrzucę te 3 kg :)

Gość F111213
żałosne:D

Gość moniczkaaaasss
keczup , ser , chleb, bułki i piwo ? co te składniki robią na diecie ? usuń je. dodaj warzywa i owoce . wędzonej ryby też nie powinnaś jeść, za dużo soli co zatrzymuje wodę w organizmie. zamiast niej polecam rybę gotowaną na warzywach.

Gość moniczkaaaasss
no to skoro nie masz diety to po co wpisałaś co jesz ?

Gość moniczkaaaasss
kumam ... tylko skoro masz MŻ to se mniej , ale jak wypisałaś po kolei co jesz, to od razu przy okazji wypisaliśmy Ci co powinnaś wyeliminować nawet skoro nie masz diety.bo twój system żywieniowy jest tragiczny, a na dodatek nie zdrowy tak ciężko zrozumieć?

Rozumiem. Nie powiedziałam, że nie rozumiem. Widzę te błędy i mniej więcej wiem, jak powinna wyglądać prawidłowa dieta. Ale robię po swojemu, bo... bo lubię, ok?:)

Gość moniczkaaaasss
no to skoro nie chcesz tego zmieniać i to lubisz to nie pytaj się o rady i potem nie strofuj ludzi jak Ci je dają. co myślałaś że będziemy Ci tylko przyklaskiwać ?

Gość jfyfyyfyfyf
podejście tej laski mi się podoba:) nie jakieś dietki sretki i gówno na tipsach:D

Gość moniczkaaaasss
nie prosiłaś o rady? "Jak macie jakieś zastrzeżenie, wskazówki, pytania, to słucham" a ta formułka to niby co ?

ja sie tez za sibie wzielam. dzisiaj moj 3 dzien na dukanie. jesem super zadowolona. Wczoraj bylam w pubie i pilam: wode z cytryna z mieta! to sie nazywa zmiana i wziecie za siebie:) moj cel to 60, a pozniej w doooool:)

Gość moniczkaaaasss
oj moja rada była bardzo mądra... nie jedz wędzonych ryb bo sól w niej zatrzymuje organizm.... bo mnie strofowałaś ze ty nie masz żadnej diety i będziesz jeść co chcesz. to jedz.... i rób co chcesz. tylko nie rozumiem sensu zakładania takiego tematu.

Gość Uooo
Rany ale wy dużo żrecie... Ja wczoraj zjadłam: 2 kanapki z sopocka herbata z płaska łyżeczka cukru banan wafelek jogurt 2 kanapki jw plus herbata 2gałki ziemniaków z ryba na parze plus surówka na kolację kaszka manna z malinami. To dużo? Jak myślicie? Ile to mogło mieć kalorii?

no to ja ci coś doradzę :D półtora litra płynów (w tym piwo) to za mało. szczególnie przy narastającym wysiłku (6w). od wody nie utyjesz :)

No na początku była mądra i nawet grzecznie, ale jak powtarzam, któryś raz, że nie mam diety a Ty nie rozumiesz, to mnie szlag trafia. A ja chcę tylko mniej jeść i na topiku się chwalę tym, że mniej jem, fajnie?;] I że ćwiczę i widzisz, znaleźli się tacy, którzy też ćwiczą i może będziemy się mobilizować wzajemnie. Roman, ja wiem, że mało, ale nie dam rady więcej ;/ 1.5 litra to i tak wyczyn dla mnie. Ale będę się starać:)

Gość moniczkaaaasss
Uooo no trochę dużo :) ale jakbyś sobie odpuściła te 2kanapki w środku dnia i zamiast tego zjadła np. jabłko to by było spoko. i najlepiej zamiast białego chleba jeść ciemny, albo te ryżowe chrupkie.

Uooooo moim zdaniem duzo zjadlas. ja bym wyeliminowwala chleb i ziemniaki!! banany to tez wegle- powinno sie je omijac ale latwo powiedziec komus, a ciezko samemu zrobic

Gość moniczkaaaasss
oj moja droga rozumiem tylko dałam Ci rady a ty naskakujesz. a ja nie zamierzam Ci gratulować bo zaczęłaś ćwiczysz. ja kontroluje to co jem i ćwiczę codziennie i nie czekam aż ktoś będzie mi gratulował bo to normalne.