Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość df rnjrtfgmkbgthy

ŻEBRZĄCA BABCIA

Polecane posty

Gość df rnjrtfgmkbgthy

wczoraj na ulicy zaczepiła mnie staruszeczka w chustce i zapytała czy mogę dać jej parę groszy bo nie ma na jedzenie. Dałam jej wszystkie pieniądze z portfela, nie było tego dużo bo ja nie pracuję i sama nie mam kasy ale na chleb pewnie jej wystarczyło. Zastanawia mnie w jakim kraju żyjemy, że babcinka nie ma na jedzenie?!!!!!!!!! To jest straszne!!!!!! Dlaczego rząd nic nie robi żeby było lepiej???!!!! Musiałam się wygadać. :-(

Gość lajlaa5555567
a nie mogłas jej tego chleba kupic i pozniej zobaczyc czy go czasem nie wyrzuca??:] mnie zul poprosił o cos do jedzenia, i mu kupiłam bułke to zjadł..Takie babcie czesto udaja zebraczki;]

Gość df rnjrtfgmkbgthy
ta chyba nie była oszustką, miała łzy w oczach jak jej dałam to parę groszy. Nie mogę przestać o niej myśleć :-(

Gość sddwedwew
Mnie o pieniądze na drożdżówkę poprosiło 2 chłopców ok 10- letnich. Biedaczki brudne i zaniedbane...dałam im pieniadze i specjalnie poczekalam koło sklepu, by sprawdzić czy faktycznie kupili coś do jedzenia...i kupili...wsuwali, aż im sie uszy trzęsły...gdzie opieka społeczna!! To skandal, by dzieci żebrały...by chodziły brudne i głodne!!!

Gość Godejwa
opieka społeczna ma na pijaków tudzież innych degeneratów, dla prawdziwych potrzebujących nie ma.

A co sie dziwicie. Opieka pomaga tylko alkocholikom,a normalnych ma gdzies. Codziennie kiedys u mnie bywala 4letnia corka sasiadow wolala o jesc. A ile razy ja kapalam. Chodzila w smierdzacych zasikanych ubraniach. Bo wlasnej matki sie doprosic nie mogla,zabawiala towarzystwo przy kielichu i zal mi bylo tej malej. Na szczczescie dziecko juz jest w rodzinie zastepczej bo w koncu ktos ich podkablowal. Jak przyjechala policja,rodzice nawaleni a dziecko samo na podworku bez opieki.

Gość df rnjrtfgmkbgthy
dzieci głodne, starcy głodni- Boże, to straszne. Co można zrobić?

Gość Godejwa
zaprosić na posiłek do domu:)

Gość ghkucgjlo
No jasne :O ja tez znam taka babcie co o 50gr prosi kazdego a potem piwo i papierosy kupuje w pobliskim sklepie.Kazdy okoliczny mieszkaniec juz wie co to za jedna tylko obcy daje sie nabrac

Nic nie zrobisz. Za niedlugo bezdomni zrobia sobie szalasy na poboczach miasta i beda wlasne dzieci pedofilom sprzedawac zeby miec na chleb. Nasz kraj cofa sie do poziomu plemion z Afryki :) A Tusk dalej niech wydaje hajs na jakies glupie stadiony.