Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Asia:/

Czerwienie sie na twarzy

Polecane posty

Mam pewen problem. Często czerwienie sie bardzo szybko i bardzo mocno na twarzy przy takich sytuacjach jak np powiedzenie czegos przy klasie, referat czy po prostu wystapienie. Ale ostatnio sie to nasililo bo jak mialam tez na lekcji podejsc do pani zeby cos podpisac to tez sie zrobilam czerwona.To juz jest naprawde denerujace, a najgorsze jest to ze tak naprawde ja sie nie denerwuje tylko chyba to jest w moim umysle.pomozcie! co mam zrobic?niedlugo mam kolejny referat...

Gość To napewno
fobia spoleczna. Poczytaj sobie na ten temat. Sama sobie z tym nie dasz rady, bo problem bedzie sie poglebial. Musisz isc do psychologa czy psychiatry.

Gość To napewno
Ja tez mam fobie, ale u mnie objaw to trzesace sie rece, nogi, cialo.Mysle, ze czerwienienie sie nie jest takie zle jak te trzesace sie rece, wypadajacy dlugopisc z reki itd. Czerwienienie jest w miare normalne, bo mozna sie czerwienic od goraca.

ale oprocz psychologa mozna sobie jakos z tym radzic??

Gość To napewno
Uwazam, ze sama nigdy sobie z tym nie poradzisz. Dlaczego nie chcesz isc do psychologa czy psychiatry? Normalny lekarz, taki jak kazdy inny.