Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość motorola77

dom do remontu w Anglii

Polecane posty

Gość motorola77

Czesc ! ..chcialibysmy z mezem kupic dom ...chodzi nam o dom do kompleksowego remontu ( chcemy go zrobic * pod siebie*),czy sktos z Was sie orientuje,w jaki sposob,lub gdzie sie wynajduje takie domy....w agencjach sa raczej domy od razu do zamieszkania lub do lekkiego remonu ....gdzyby ktos cos wiedzial,czekam na odpowiedz.......dzieki

Gość Chrzonstka
Takie domy przewanie sa sprzedawane na ukcjach zobacz sobie choices property ale mozesz zarejestrowac sie w agencjach w okolich ktorej chcesz kupic i powiedziec ze jestes zainteresowana kupnem tylko domu ktory wymaga remontu.moja agencja miala jeden taki dom bardzo dobra lokalizacja i conajmniej 40k tanszy niz takis sam dom nie wymagajacy remontu.

Tylko żeby kupić dom na aukcji trzeba mieć gotówkę lub przyznany mortgage bo musisz zapłacić 10% wartości domu na aukcji a resztę w ciągu 28 dni, przyznanie pożyczki na dom którego praktycznie jeszcze nie ma jest raczej nie możliwe bo bank musi zrobić swoje searches zanim przyznają pożyczkę wiec nie dadzą pożyczki na kota w worku.

Gość motorola77
ok,dzieki...popytamy w agencjach...

Gość mbhgvhh
my kopiliśmy właśnie taki, ale normalnie przez agencje, dom znaleźliśmy na stronie findaproperty, właśnie jesteśmy w trakcie sprzedaży;)

Gość mbhgvhh
kupilsmy..

Gość mbhgvhh
ale piekne schody:) wątpię ze mozna tu takie znalezc, jezeli juz to pewnie cene mają obłędną..

można dostać takie schody i całą masę innych, lżejszych, a to badanie marketingowe, czy reklama?

Gość dostac nie ale mozna
kupic :P 6a sa cudowne

Gość Domaz
Jeśli już mowa o domach, to ktoś się może urządzał i szukał sklepu z polskimi meblami na miejscu? Słyszałam o Dako Furniture i to póki co w sumie jedyny sklep o jakim coś wiem a czeka mnie właśnie aranżowanie całej przestrzeni. Ktoś coś?

Gość kachna12345
Tak, ja słyszałam o Dako Furniture. Koleżanka z Londynu kupowała meble dla synka do pokoju i bardzo sobie chwali. Cenowo i jakościowo wypada bardzo w porządku więc śmiało możesz przeglądać :)

Gość gość
też słyszałam o dako furniture, robię remont więc poprzeglądam ich oferty