Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karolka2107

Brak okresu + Negatywny test ciażowy + Na drugim widoczna blada druga kreseczka

Polecane posty

Gość Karolka2107

Witam! Mam na imię Karolina (23l.) Miesiączkę ostatnią miałam 13 lutego, kocham się z moim partnerem, co drugi dzień, a nawet zdarza się codziennie, nigdy się nie zabezpieczamy. Miesiączkowanie mam bardzo regularne. Teraz spóźnia się 4 dzień. Test pierwszy zrobiłam 15lutego. Najpierw wydawał się negatywny,po jakimś czasie gdy poszłam, go wyrzucić na teście widniała bardzo blada(ledwo widoczna) druga kreseczka. Dziś zrobiłam test po raz drugi i wyszedł negatywnie. Test wykonałam z porannego moczu. Teraz już nie wiem co mam o tym myśleć, nie ukrywam ze chciałabym mieć już dzidzie. Objawów jak na okres raczej nie mam... zawsze przed okresem mam bardzo obolałe piersi teraz tak nie mam. Mój narzeczony mówi tylko ze się powiększyły. Proszę Was bardzo o poradę!!! Nie wiem co mam Myśleć. Zapomniałam dodać ze nie mam żadnych stresów w tym czasie. POMÓŻCIE PROSZĘ!!

Gość vn,efrvndfmvn
Moja kolezanka robila tes w drugim dniu po spodziewanej miesiączce wyszedl negatywny, dopiero po tygodniu wyszedł pozytywny

Gość vn,efrvndfmvn
A czujesz sie tak jak przed okresem? Bo wsyztskie kobiety, krtoe sa w ciazy zawsze mowily, ze czuly sie identycznie jak przed okresem

Gość mimi09876
trzeba jeszcze troszke poczekac, zrob za jakis tydz test a jesli nadal nic nie wykarze, a okresu tez nie bedzie, to radzilabym ci wybrac sie do ginekologa. pozdrawiam ;)

Gość mama koleżanki
zwyczajnie kuciapa ci się zatkała. wyciągaj tampony zamiast upychać :classic_cool:

Gość Karolka2107
Wlanie nie czuje się tak jak mała bym go dostać... zawsze bolały mnie piersi a teraz są tylko takie nabrzmiałe ...

Gość Karolka2107
zapomniałam tez wspomnieć że pale papierosy, a teraz kiedy zapale papierosa jest mi niedobrze.

Gość my ding ding dong
jesli masz wątpliwość to idź i zrób test krwi i będziesz wiedziała czy to ciąża czy nie

Gość Karolka2107
a gdzie taki test krwi sie wykonuje ?

Gość mama koleżanki
w kiosku 🖐️

Gość lopae
w Biedronce przy kasie :)

Gość Karolka2107
Widzę żarty was nie opuszczają! Super !! :)

Gość wiwiwio
A wystarczyłoby, gdybyś przeczytała ulotkę dołączoną do testu, bo na 100% jak byk jest tam napisane, że test jest wiarygodny po ok 5min. Patrzysz raz po 5min i wyrzucasz go OD RAZU, bo później może pojawić się druga kreska, która niekoniecznie musi oznaczać ciążę. Po prostu test jest wiarygodny tylko przez kilka pierwszych minut.