Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość FPF

NIby wszystko ze mną super a nie mogę za nic znaleźć dziewczyny :(

Polecane posty

Gość JaRA:)
MI SIE WYDAJESZ I TAK ZE JESTES FAJNY JEDYNA WADA TO TA ZE PISZESZ NA TYM FORUM:p

Gość FPF
to podszyw !! nie wiem do kogo mam sie porównac

Gość FPF to ile w końcu masz
wzrostu?

Gość FPF
196 pisze na forum anonimowo i nigdy nie dziele sie zyciem intymnym z innymi w realu

Gość nie kłam że masz 196
:O ktoś się podszył i napisał 169 cm i nagle się okazuje że ty masz 196 jasne :O chyba w dupie frajerze 🖐️

Gość FPF
nie kłamie !! podszyw brawo !!

Gość hjgj,gjhgjhgjhgj
no wlasnie, moze twoja skora jest ciemna lub wygladasz jak jakis ciapaty, jetes pol Polakiem i pol kim?

Gość FPF
FM i KW dzieki za rady ale chyba nie bardzo umiecie doradzac a po to jest to forum !!??

Gość FPF
nie wygladam jak ciapaty !!!

Nie napisałes nic o charakterze, usposobieniu, o tym czy jesteś towarzyski itd. Mnie osobiście twój opis zniechęcił do ciebie. Może mylnie. Nie napisałes jaki jesteś tylko że się modnei ubeirasz. Kobiety nazywasz alskami. Dla mnei jesteś zwykly goguś ;)

Gość FPF
pol polak pol kto ? wiesz ja wywodze sie z rodziny wielonarodowościowej ?!!!

Gość FPF
" laskami" przepraszam ze takim grypsem czy żargonem nie wiem jak to sie nazywa nie chciałem nikogo do siebie zrazić jeśli kogoś uraziłem to przepraszam oczywiscie do kobiet tak nie mowie !!

Gość FPF
FM trudno wiesz ale nie jestes mi w stanie pomóc wiec nie wiem po co piszesz w moim temacie ??

To prowo. Normalna kobieta nie napisze "chrzań się". Albo to jakieś blachary z disco (ale te by leciały na kasę i modny ubiór), albo piszesz do nich sto obraźliwych, upierdliwych wiadomości na dzień.

Gość FPF
wiesz nie jestem towarem na sprzedaż !! to po 1 a po 2 nie bede gral kogos kim nie jestem ja jestem tylko przystojnym ( chodź to nie moja opinia ) brunetem o ciemnych oczach i ciemnej karnacji typ morza południowego Francja Sardynia umiem robic prezentacje --- a sam w sobie jestem reprezentatywny

Gość FPF
sory looser ale ty ponoc jestes prawiczkiem natarczywym upierdliwym napalonym itp czytalem tu o tobie opinie a JA jestem w ogole inny !!!

Gość fuhahahaha
"umiem robic prezentacje " tu się uśmiałam :D

Gość FPF
FM gdybym sie zaprezentował tutaj to na bank bys napisala ze brak mi skromnosci !!!

Nie pomagamy Ci? Ojejku, naprawdę jakże mi przykro. Pomocą będzie danie Ci numerów do samotnych znajomych? Bo nie mam pojęcia czego oczekujesz. Może złów złotą rybkę? Piszesz wyłącznie o samej powierzchowności więc wzbudzasz takie a nie inne reakcje. Może cycata blondi jest dla Ciebie odpowiednia.

Gość Nie podaam
Ojezu przecez ktos sobie jaja z was robi. Naprawde tego nie widzcie pelikany? Ta kafeteria juz wam mozgi wyzarla :o

Gość Nie podaam
Ojezu przecez ktos sobie jaja z was robi. Naprawde tego nie widzcie pelikany? Ta kafeteria juz wam mozgi wyzarla :o

sory looser ale ty ponoc jestes prawiczkiem natarczywym upierdliwym napalonym itp czytalem tu o tobie opinie a JA jestem w ogole inny !!! Tu po wszystkich jadą. A Ty to chyba właśnie jesteś taki jaki niby ja jestem. Musisz być natarczywy, upierdliwy itd. jeśli Cie tak dziewczyny zbywają po chamsku. Ja tak nigdy nie miałem.

Gość FPF
KW widac ze nie czytasz moich wypowiedzi chybasz masz problemy ze zrozumieniem tekstu !!??

Och, no tak wybacz najszlachetniejszy, przecież napisałeś tu jak wrażliwym i dobrodusznym jesteś człowiekiem, jakie masz zainteresowania, jaką radość sprawia Ci gdy rozweselasz kogoś, że szukasz dziewczyny którą potrafiłbyś pokocha....yyyy, zaraz, zaraz.... jednak nie. Ale spoko, ja nie czytam Twoich wypowiedzi ze zrozumieniem, może moim małym rozumkiem nie jestem w stanie ogarnąć całości skomplikowania Twojej osoby, ale spoko, mi to różnicy nie sprawia. A Ty, ideale o południowoeuropejskiej urodzie, oddaj się rozważaniu co jest nie tak w dzisiejszych kobietach, że tak Cię traktują bez NAJMNIEJSZYCH podstaw.

Gość FPF
KW pieknie podsunowalas swoja wypowiedz nie mialas podstaw by tak napisac !!