Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Panikara.

prawo.

Polecane posty

Gość Panikara.

Witam. Nie mam się gdzie zgłosić, a potrzebuję pomocy. Mam 17 lat i wczoraj popiłam z koleżankami, z czego jedna wypiła najwięcej i bardzo się opiła. Mówiono jej, żeby tyle nie piła, ale ona się uparła. Teraz jej opiekun zrzucił wszystko na mnie i chce mnie podać na policję, bo to rzekomo moja wina. Czy grozi mi coś, Gdy taka sytuacja się stanie? Ja byłam trzeźwa. Odprowadziłam koleżankę do domu. Stresuję się.

Gość sujupuju
jest coś takiego jak demoralizacja nieletnich zależy czy koleżanka była pod twoją opieką i ile ma lat

Gość Panikara.
Koleżanka też ma 17 lat i pod moją opieką raczej nie była. Sama jestem nieletnia, żeby brać za nią odpowiedzialność. Ja jej do niczego nie zmuszałam.

Gość ____JACA74____
akuratnie jest tak że to ten typ - opiekun jest odp. z te laske a nie ty. i jak to pójdzie do proroka - to frajer sam sie podłoży. opiekun jest odpowiedzialny za nielata i ma nad nim nadzór a nie jakaś koleżanka.

Gość sujupuju
nic ci nie grozi

Gość Panikara.
Też mi się tak wydawało i dlatego zastanawiałam się, czemu to mi grożą policją. Ehh, Dzięki za odpowiedz.

Gość ____JACA74____
po mojemu to sama możesz iść na policje i złozyć zawiadomienie /najlepiej z którymś z rodziców jak masz 17 lat/ że jakiś chuj się dopierdala do ciebie, wygraża itp. on ma mus pilnować żeby jego podopieczny , przysposobiony czy inaczej nie pił, nie grzał czy nie wywijał inaczej. i jak tak jest to własnie opiekun dostanie w pizde pierwszy - o ile tu chodzi tylko o złojenie się alko.

Gość Panikara.
Mi tylko chodzi żeby dali mi święty spokój. Nie chce tej sprawy ciągnąć. Chce być po prostu pewna, że nic mi nie grozi i nic mi nie mogą udowodnić. Ale jeśli będzie trzeba, to jestem skłonna to zrobić.