Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malwina23535345

Ciąża

Polecane posty

Gość malwina23535345

Jestem w ciazy i mam ochote na chociaz jedna szklanke piwa. czy mam sonie odmowic bo jest to zabronione???

Gość fwfgwe
możesz wypić nawet całe, nic się nie stanie :classic_cool: piwo w takich ilościach jest bardzo zdrowe

Gość kaaaaakalinka
NIGDY!!! zadnego alkoholu w ciazy!!! zwlaszcza w pierwszym trymestrze, kiedy Twojemu dziecku rozwija sie caly uklad nerwowy. Nooo,chyba ze chcesz urodzic potomstwo z uposledzeniem umyslowym, niedorozwinieciem i ogolnie tak zwanym zespolem poalkoholowym... i pamietaj: nawet najmniejsza ilosc alkoholu w ciazy moze zaszkodzic Twojemu dziecku. A jesli masz ochote na piwo - polecam Karmi albo inne bezalkoholowe. I smaczne, i bezpieczne :)

wiesz z alkoholem jest tak ze możesz pić non stop i nic się nie stanie a możesz wypić szklankę piwa i uszkodzi się płód

Gość malwina53657656
To tez mi sie wydaje bzdurą.. Przeciez lekaz kaze jesc i pic wszystko na co mamy ochote tylko oczywiscie w umiarze... Kobiety które nie wiedziały ze sa w 1 lub 2 m-cu ciazy równiez piły i dzieciątko urodziło sie zdrowe. Znam wiele takich przypadków. Ostatnio ogladałam film o dzieciach które urodziły sie z zespołem faz ale matki upijały sie przez całą ciąze! Wiec równiez mysle ze mała szklaneczka nie zaszkodzi.... :)