Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość carramba129

Dzisiejszym kobietom brakuje ciepła

Polecane posty

Gość do tegowyzej
paszla won nudna kobito,kurva 2 mameje sie zebraly i zamulaja calt top:O

"Niby mogłabym pracować w firmie, ale... to już nie będzie tak twórcze, jak to, co robię w nauce... Można powiedzieć, że na tym polu jestem specjalistką, na zachodzie bardzo doceniane są moje umiejętności.. i gdyby nasz kraj był normalny, to też by doceniał... " Bardzo mi zaimponowalas:) Dosyc rzadko spotykana sytuacja, zeby ktos tak bardzo lubil to co robi. "Chyba moja duma nie pozwoliłaby mi na to, żeby facet mnie w pełni utrzymywał..co nie znaczy, że muszę zarabiać dokładnie tyle samo...." Nie chodzilo mi o pelne utrzymywanie, tylko o pewnego rodzaju dogadaniu sie z partnerem, ze ty zarabiasz mniej i realizujesz swoje zainteresowania, czyli w sumie to co ty napisalas w drugiej czesci zdania. "No właśnie dlatego mam wątpliwości co do tego "równouprawnienia", chociaż... niektóre hasła mają sens i to, co już "wywalczyły" feministki nie jest takie złe, choćby to, że mogę robić to, co mnie interesuje, mieć ciekawą pracę, sama decydować, czy chcę z kimś być, czy nie..." Dokladnie. Tymczasem odbieglismy troche od tematu watku;] No ale ja juz powiedzialem co wiedzialem, dam szanse wypowiedziec sie innym:)

Gość paszli w sraku
:/

Gość kobietka:)
Ja chyba też już dam się innym wypowiedzieć:) tym bardziej, że nie zamierzam się zniżać do poziomu tych podszywów powyżej.... a poza tym pracę na dzisiaj skończyłam, więc mnie tu na razie nie będzie:)

Gość chyba....
prace na kafe skonczylas durna biurwo 🖐️

Gość siedzą takie nieroby i piszą z
niby roboty :O zayebista ta praca :D:D albo renta :D

Gość malo to na kafe takich
:O prace skonczyla:O prace pisania postow na kafaterii :O

Jestem na macierzyńskim i na rencie dla nołjajfów. :)

Chuj ci w dupala.

Gość macius jest po prostu biedny
i brzydki , dlatego tak bardzo jest za rownouprawniem , zeby kobicie nic nie kupowac, takie biedoty latwo rozszyfrowac. Autor to co innego, od razu widac ze jest zamozny i nie tylko. Dlatego kobity tak pisaly, ze jakby co to napisalyby do Autora a nie takiego przydupka ja ten powyzej. ^^

Gość Egoist31
Zgadzam się z powyższym, tak właśnie wywnioskowałem po wpisach. :)

Gość do egoiste
czasem potrafisz napisac cos madrzejszego :D:D:D:D

Gość pasztety najczesciej pracuja
w biurach :O na kafe pelno takich :O

uoiotoit9o6t9t696969696t6t Przeczytałem wszystkie twoje posty i jesteś chyba kobietą w moim typie :) Szczególnie spodobało mi się, że szukasz prawdziwej miłości duchowej a nie miłości podszytej instynktem. Mam wrażenie, że wielu ludzi myli miłośc z pożądaniem a to nie to samo. Sam przez długie lata myliłem te dwa pojęcia. Oczywiście jeżeli kogos sie kocha jest i pożądanie i nie ma w tym nic złego. Gorzej gdy od początku jest tylko pożądanie a nie ma miłosci. Pożądanie bez miłości prędzej czy później wygasa. To miłe, że są jeszcze kobiety, które nie zadowalaja sie pieniędzmi, seksem, pozycja społeczna partnera a szukają głebokiej więzi z drugim czlowiekiem. Teraz juz wiem, że nie mozna się skupiać tylko na ślicznej buzi, fajnych cyckach i ładnej pupci choć byłbym hipokrytą gdybym napisał, że to nie ma znaczenia. Oczywiście, że ma ale to nie wszystko. Tak naprawdę liczy się głęboka więź z ukochaną kobietą, świadomośc, że zrobiłaby dla mnie wszystko, że jestem dla niej centrum wszechświata, że tęskni kiedy mnie nie ma, że cieszy ja mój widok, że dzieli się ze mna swoimi smutkami i radościami a ja z nią swoimi, że mogę jej w pełni zaufać i czuje sie przy niej bezpiecznie a ona może zaufać mi i równiez czuje się przy mnie bezpieczna i kochana. To sa bezcenne rzeczy, których nie da sie kupić za żadne pieniądze.

Gość tttggkku
autor jest oki

Gość czasem jestem pomarańczowy
Dajcie spokój :D ten wyżej z tego linka to stary desperat z kafe :D 🖐️

Gość cupapipa
Sami faceci chcą takie kobiety - zawsze narzekają to teraz będą nieć chłopobaby