Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość carramba129

Dzisiejszym kobietom brakuje ciepła

Polecane posty

Gość gdgdgdggdgdgdgdgd
no to ja w takim razie jestem wyjątkiem,bo już wiem co jest dla mnie ważne,ze właśnie miłość,tak jak dla Ciebie,nie bawie i nie zamierzam sie bawić facetami. Pod jakimiś względami na pewno jestem jak dziecko,ale nie pod tym ;) To co piszesz o facetach chodzących do burdelu oraz o tym że sam kiedyś skrzywdziłeś ale nie zdawałeś sobie z tego sprawy to dla mnie dowód na to,że zło czyni sie przeważnie z nieswiadomośći...i jak na to tak spojrzeć to zaczniemy ludziom czyniącym zło współczuć a nie ich nienawidzić i gardzić nimi. Choć we mnie czasem sie budzi taka pogarda ale staram sie jej pozbywać. To musi być przerąbane zdać sobie sprawę z krzywfy wyrządzonej innym i tego żałować,pewnie masz teraz wyrzuty sumienia z powodu tamtej dziewczyny..to aż ciężko uwierzyć ze można aż tak się zmienić.

Gość Noxelia wylogowana
Radeck gdzie zjalazles taka kobiete ?

Gość Noxelia wylogowana
*znalazles

Gość Radeck
Na oazie.

Gość kobietka:)
Ja nigdy z nikim nie byłam przez 2 lata.... może dlatego jestem odrobinę sceptyczna co do tych ciepłych kobiet i opiekuńczych facetów, którzy zawsze przy nich są....

Gość słodkilu
A ja całkowicie wierzę w taki przejaw kobiecości i wiem że potrafią byc czułe,kochane oraz opiekuńcze dla swojego lubego ponieważ sam tego doświadczylem będąc 2 lata i miesiąc z jedną taką wspaniałą jak dla mnie gwiazdeczką a jak jeszcze do tego uwydatniłem swoje watrościowe wnętrze to było jak marzenie nam razem ale wrócmy do tematu bo oprócz tych obłudnych,zaklamanych i lawirujących na wszystkie strony facetami istnieją te perełki o które tak trudno a i też odnależć w tym szarym tłumie..

Gość słodkilu
A ja całkowicie wierzę w taki przejaw kobiecości i wiem że potrafią byc czułe,kochane oraz opiekuńcze dla swojego lubego ponieważ sam tego doświadczylem będąc 2 lata i miesiąc z jedną taką wspaniałą jak dla mnie gwiazdeczką a jak jeszcze do tego uwydatniłem swoje watrościowe wnętrze to było jak marzenie nam razem ale wrócmy do tematu bo oprócz tych obłudnych,zaklamanych i lawirujących na wszystkie strony facetami istnieją te perełki na tym bezbożnym świecie o które tak trudno a i też odnależć w tym szarym tłumie..

Tylko naprawdę, ktoś już wyżej napisał: rzadko ludzie krzywdzą drugą osobę z premedytacją, częściej bo "tak wyszło", bo "nie wiedział, że mu przejdzie uczucie"... dlatego warto jednak dbać o siebie i nie kochać bezwarunkowo.

Dokladnie. Uczuciami nalezy obdarzac ostroznie. Poza tym ja nie zgadzam sie z autorem watku. Uwazam, ze kobiety sa zbyt naiwne i wylewne w okazywaniu uczuc. I to nieprawda, ze nie sa cieple i czule, tylko zazwyczaj przybieraja taka maske, bo maja zle doswiadczenia z facetami. Dzis w dobie internetu wystarczy wejsc na pierwsze lepsze forum, zeby zobaczyc jakiego pokroju ludzie zyja wokol nas i jak sie zachowuja, kiedy sa anonimowi:) I jeszcze raz powiem: zrodla problemu nalezy szukac w sobie. Niski poziom facetow, to i ciepla i uczuc nie ma. Bo dlaczego mialy by byc? Za co?

Gość )kobieta z kafe
->carramba129 Zostaw Kobietom swoj kontakt poza forum i napisz z jakiej miejscowości jesteś. Na pewno się do ciebie odezwą. Gdybym nie miała faceta, sama bym do ciebie napisała. :) 🖐️

Gość )kobieta z kafe
Temu panu już podziękujemy. Hahahaha Niestety nie mój typ wnosząc po samych wpisach. 🖐️

Gość do Radeck
Koscielne sa najlepsze :classic_cool:

Na razie nikt do nikogo nie pisze prywatnie... tak sobie po prostu dyskutujemy:)

Gość BO AUTOR MA W SOBIE TO COŚ
od razu widać że ma powodzenie W REALU :D Niektórzy nawet na Kafe nie mają w sobie NIC chociaż to tylko nicki. :D A kobity wyczuwają kasiorę i ładną gębę na odległość. :D

Na razie tak sobie dyskutujemy... nikt do nikogo nie pisze prywatnie.. Ja tylko jeszcze raz zwrócę uwagę: autor pisze, jak to wcześniej miał niezobowiązujące związki i nagle dojrzał i chce ciepłej kobiety, która będzie go kochać bezwarunkowo... Tylko, że sam przez ostatnie 10 lat prawdopodobnie przyczynił się do tego, że kobiety nie są od razu ciepłe i nie kochają bezwarunkowo.

Gość wszędzie mądropełki
"I jeszcze raz powiem: zrodla problemu nalezy szukac w sobie. Niski poziom facetow, to i ciepla i uczuc nie ma. Bo dlaczego mialy by byc? Za co?" Skoro "w sobie", to nie w czyimś niskim poziomie ? Ogarnia to maciuś czy nie bardzo ..? Albo się stosujemy do tego co sami piszemy albo pleciemy co nam strzeli do głowy w danej chwili i co nam wygodne ..Jednakowoż komentarz maciusia wnosi coś do sprawy bo kluczowe jest i tak "za co" ,jak się coś nam opłaca to będziemy mili a raczej "miłę" . Ma to guzik z pętęlką związek z faktem jaki kto jest naprawdę a tylko mówi, co jeseśmy w stanie zrobić dla jakiś tam korzyści ..Paskudny zwyczaj ale może być maciuś spokojny ,większość ludzi nawet nie próbuje wznieść się chocby o milimetr wyżej.

Gość autor zarabia kase a nie siedz
na kafe jak nieudacznik na babskim forume

" Skoro "w sobie", to nie w czyimś niskim poziomie ? Ogarnia to maciuś czy nie bardzo ..? " Czyli w sobie:)

Gość Autor ma was w dupie
🖐️

Gość vsvsscs
sraka

Gość weż ty chłopie już stąd wykurw
iaj albo szukaj roboty

Jezeli komus nie podoba sie to, co pisze, to sa dwie opcje: 1) merytorycznie odniesc sie do tego co napisalem, a jesli sie nie chce, albo nie potrafi, to w prawym, gornym rogu jest taki czerwony krzyzy, ktory wystarczy wcisnac, a problem zniknie. Polecam:)

Ja bym powiedziała, że nie tyle "za coś", co z jakiegoś powodu. Bo to nie jest też tak, że jak facet ileś razy nas zaprosi do kina, albo postawi drinka, to od razu będziemy chciały z nim być... Kwestia tego wyczucia, że ktoś się stara, komuś zależy,to i mi może zacząć, o ile mnie czymś zafascynuje...