Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smoczycax

Do kobiet palacych papierosy!

Polecane posty

Gość smoczycax

W jakim wieku zaczelyscie palic? Czy zaczelo sie u was tez takl niewinnie od popalania? Na razie mam nad tym kontrole, ale widze, ze coraz czesciej wieczorem zasiadam z fajeczka i to mnie relaksuje:O

Gość No to może ja napiszę
19 lat, zapaliłam świadomie ( po dużej życowej traumie) i choc to dziwnie brzmi, uzalezniłam się( najpierw psychicznie oczywiście ) od pierwszego razu. Rzuć póki potrafisz, bo się obudzisz jak ja , po kilku latach z nałogiem nie do rzucenia....:(

Gość ugibtdikiuliugobi
Rzuć to chujostwo zanim się wciągniesz.

Gość Dimetylotryptamina
Pierwszy papieros w wieku 16 lat Teraz mam 20 i przez te 4 lata popalałam czasami częściej czasami rzadziej, raczej nie byłam uzależniona. No właśnie nie byłam, bo teraz chyba się to zmienia :O Palę coraz częściej, wyskakuję w przerwie pomiędzy wykładami na papieroska, na imprezach to już się nie mówi :O ostatnio zjarałam 10 fajek przez 2 godziny w czasie imprezy... no i rano jak głupia poleciałam po nową pakę. No ale dziś i wczoraj nie paliłam :)

Gość smoczycax
Tylko ja musze sie jakos zrelaksowac po ciezkim dniu:O Wczesniej po prostu sporo jadlam, ale jako, ze chce byc szczupla, to jakos ten 1 czy 2 papieosy na wieczor wydaja sie lepszym rozwiazaniem

Gość ugibtdikiuliugobi
To zjedz rzodkiewkę zamiast faja.

Jako smarkula zaczęłam, miałam może 14 lat, zaczęłam gimnazjum i poczułam się dorosła. Minęło dziesięć lat, kilka razy próbowałam rzucić, teraz palę tylko na imprezach zasadniczo. Może mi się uda rzucić.

Gość ugibtdikiuliugobi
Lubisz jak Ci jedzie z buzi ?

Gość lili00321
Fajki w wieku 18,5 zaczęło się od imprez kupa kasy na to idzie ale ja lubię palić