Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość male cos

zrozum tu faceta

Polecane posty

Gość male cos

Witam, sprawa wyglada tak, rozstalam sie jakis czas temu z facetem, na dobra sprawe oboje po prostu przestalismy sie do siebie odzywac nie wyjasniajac sobie nic(szczerze to liczylam, ze on jednak zacznie o mnie walczyc, czy cokolwiek...niestety nic takiego sie nie wydarzylo) minal jakis czas i on ponownie do mnie napisal, najpierw obwiniajac o wszystko mnie, ze sie nie interesowalam, nie walczylam, pozniej jeszcze raz napisal, ze przeprasza, ze musial wszystko przemyslec i napisal, ze chyba sie zakochal (lacznie wyslal 3 wiadomosci, ale ja odpowiedzialam dopiero po ponad tygodniu, bo nie sprawdzalam skrzynki) odpisalam, ze jesli chce to mozemy sie spotkac i o wszystkim porozmawiac (ton mojej wiadomosci raczej chlodny i bez emocji) i on teraz milczy... i teraz pytanie do Was Moi Drodzy, czy powinnam 1 czekac na jego odpowiedz (jesli raczy jej udzielic, a minelo juz 5 dni od wyslania mojej wiadomosci do niego) 2 napisac jeszcze jedna wiadomosc, tym razem piszac wszystko to co mi na sercu lezy, tak szczerze? czy mozliwe jest, ze on chce cos w ten sposob ugrac, czy chce mi jakos dokopac, czy moze wyolbrzymiam wszystko? co byscie zrobili na moim miejscu?

Gość ikonka5328
skąd mam wiedzieć, rób co uważasz

Gość hej ka 25
rozumiem, że zakochał sie w kimś innym? na pewno bym za nim nie biegała

Gość male cos
problem w tym, ze ja nie patrze na wszystko obiektywnie i za bardzo emocjonalnie do tego podchodze...;/

Gość male cos
z tresci jego wiadomosci wynikalo, ze raczej we mnie, gdyby zakochal sie w kims innym napisalabym mu, ze zycze powodzenia i tyle

Gość male cos
z reszta kto normalny pisze po takim czasie do bylej dziewczyny od tak ze sie w kims zakochal, to trzeba by bylo byc totalnym skurwysy**em

Gość kaaaaakalinka
po pierwsze nie smsy a DZWON po drugie jesli Ci na nim zalezy - jedz do niego do domu, znajdz go na uczelni, wykop spod ziemi - cokolwiek - ale porozmawiaj w 4 oczy. i nie bardzo rozumiem: jak to przestaliscie sie do siebie odzywac? tak po prostu? i to uznalas za zerwanie?

Gość male cos
jakas rada?

Gość male cos
problem w tym, ze wykasowalam jego numer telefonu i mam wylacznie jego maila;/ i to sie zakonczylo 2 miesiace temu, tak wiem, ze powinnam wczesniej pomyslec i wszystko wyjasnic, ale bylam na niego wkurzona i czekalam az to on sie do mnie pierwszy odezwie...