Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maszakasza

Narzucające sie kobiety.

Polecane posty

Gość maszakasza

Znacie takie? Ja przyznam, że kompletnie ich nie rozumiem. Facet nie okazuje nimi zainteresowania, albo co gorsza jest zajęty, a one dalej "prą' gdzie w tym godność?

Gość Ból głowy-ay
Dominik korzysta z okazji zwykła rzecz. W naszym , babskim świecie mówią na ten typ kur.. :)

widzisz dominik... Bol glowy ladnie to ujela. Nic dodac nic ujac. Zwykle z was kutasiny...

Gość l,,mnbjh
przeciez dominik1000 to sfrustrowany prawiczek :D haha :classic_cool:

Gość maszakasza
Dziewczyny nie narzucajcie się Dominikowi hehe :D

Złota w tej dziedzinie i tak nie dostanie ;P A co do narzucających się osób - niezależnie od płci, powodów i zamiarów są jednakowo irytujące.

Gość Skurwol
Jaka godność? Kobiety to masochistki i im bardziej facet je olewa i źle traktuje tym one bardziej do takiego lgną.

skurwol mysle ze to pojecie wzgledne. Bywa tak ze sie bidula zakocha i cos ja sciska za gardlo... no i musi

Gość Skurwol
Ale dlaczego w takim się zakochuje? W normalnych mogłyby się zakochiwać, ale najczęściej właśnie w takich.

skurwol... Widzisz serce nie wybiera. Ja najpierw sie zakochalam w kolesiu z bidula... Ale ze nam bylo do siebie daleko to sie rozeszlo. Po fakcie kiedy juz byl z moja kolezanka powiedzial ze nigdy mnie nie kochal. Potem sie pojawil taki co chcial dowodu milosci, rozdziewiczyl a potem go wyrzygalam bo nie moglam na niego patrzec, potem pojawil sie trzeci ktory jest moim mezem, potem pojawil sie koles ktory lubil wszystkie panienki...i mnie tez :) a potem taki co sam nie wiedzial czego chcial i macil i mieszal.... No ja wiem ze kicha ale czasami sie nie mysli!!!

Gość Skurwol
"Widzisz serce nie wybiera." Wybiera właśnie takich o jakich ja piszę, sama jesteś przykładem.

Jeżeli fizycznie nie to spoko, jeszcze ujdziesz. Choć jeszcze pewnie i dla seksu będziesz zdradzac nie raz. Kobietom po 40-stce strasznie puszczają hamulce moralne.

widze to teraz. Z perspektywy czasu. Wtedy wcale tak nie myslalam. Nie uwazam tez ze wszyscy sa zli... Poweim wiecej ze utrzymuje z niektorymi kontakt... Nie mam w sobie zawisci... Uczucia tam moze jeszcze gdzies sie tla ale na swoj sposob staram sie z tym walczyc

Gość Tako rzecze on:
ja taką znam. Strasznie się zawzięła na niego, męczy go co jakiś czas i on ma tego serdecznie dość

dominik powiem ci tak... Do 40 mam jeszcze ho ho... :) prawda jest taka ze kazdy z dwoch kryzysow pomalzenskich byl spowodowany nasza obopolna wina choc zgodnie przytakujemy ze bardziej po stronie meza... Dominik zycie nie sklada sie tylko z bialych kartek... Czustych i swiezych. Prawda jest taka ze cuchnie jak bagno... Kiedy wychodzilam za maz nie wiedzialam ze w ogole przejdzie mi to przez glowe,.. Ale czas wszystko weryfikuje.

Po prostu każda kobieta jest suką i na ma co liczyć na waszą wierność.Mądrzy mężczyźni tylko was wykorzystują a głupi się z wami żenią. Wszystkie się zarzekają że one się brzydzą zdradą a nie znam ani jednej która ma ponad 40 lat i niegdy nie zdradzila, nie ma takich.

Gość Asdadsfhgjh
kobieta kobiecie nie rowna, ja nigdy sie nie narzucalam i byc mzoe rpzez to wiele stracilam bo moja duma nie pozwalala mi rpzeprosic. raz zdarzyl sie kots dla kotrego zrobilam wiecej niz zwykle, zawalczylam jasno stwierdzil ze nie wiec dalam sobie spokoj

i widzisz dominik... Kazdy facet to kutas... Na swoj sposob. Sa tacy co nie zdradzaja, wierz mi... Znam takich osobiscie. Zdrade kolego jeszcze trzeba zdefiniowac, bo dla kazdego granica bedzie wytyczona gdzie indziej

Gość Asdadsfhgjh
dominik i tu cie zdziwie bo ja nigdy nie zdradzilam i nigdy nie zdradze

podrywaja , probuja - nie wiedez w tym nic nienormalnego;)) choc sama tak nie robie bo nie umiem i nie lubie;-))) a to czy facet takze mysli o sobie w kategoriach "jestem zajety" to sie dopiero okaze, tak to dziala na ogol;-)) zreszta zajety czy nie - jak niezainteresowany to na nic ich podchody - as easy as it is;-))

''dominik i tu cie zdziwie bo ja nigdy nie zdradzilam i nigdy nie zdradze'' Teraz tak piszesz jak wszystkie inne przed zdradą. Wy nie macie mocy panowania nad swoim popędem. Jutro poznasz faceta, pójdziesz z nim na dicho, wypijesz pare piw i wylądujesz z nim włożku. Nie zdradzają tylko te które nie mają okazji a nie z wląsnej woli, z własnego systemu wartości.