Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tarere

Dieta amerykańska

Polecane posty

Gość Tarere

Hej, dziewczyny, właśnie przeglądam dietę amerykańską: Przykładowy jadłospis diety amerykańskiej Dieta 5-dniowa Pierwszy posiłek czarna kawa i trójkącik sera topionego, Drugi posiłek jajko na twardo z pomidorem, Trzeci posiłek duże jabłko, Czwarty posiłek 20 dag twarogu z dodatkiem papryki i ogórka, Piąty posiłek lampka czerwonego wina. ... i tu moje pytanie- podstawa to twarożek, serek... czy to czasem nie taki drugi Dukan? Co z nerkami?.. mnie po Dukanie bolały okropnie i odstawiłam :).

Gość Tarere
... i jak nerki? Mnie już po jednym dniu Dukana nerki bolały jak cholera ;/. Dlatego stąd moje obawy, że się to powtórzy.

Gość ib c
w 5 dni nic ci sie nie stanie z nerkami

Gość ib c
po 1 dniu nie byly to nerki chyba ze masz cos z nerkami i dlatego

Gość Tarere
właśnie w takim wymiarze jak napisałam? ile schudlas?..

Witaj mała56 fajnie że cię znalazłam :) napisz co tam u ciebie...u mnie 500 kalorii nadal jest i czuję się rewelacyjnie :)

Gość osjmdbn
boginka az tyle ci zlecalo kg tak szybko? gratuluje cia co jesz? w tych 500 kcal? i ile razy dziennie , o stalych porach jesz?

4 posiłki dziennie, o różnych porach :). Plan na dziś :) grapefruit i kawa z mlekiem bez cukru- 80 kal 2 wafle ryżowe z polędwicą- 110 zupa na rosołku z kalafiorem, malutkim ziemniakiem, marchewką i koperkiem- 120 kal duża miska jogobella light- 90 kal Czyli 400 kalorii...w razie głodu mam ogórki konserwowe- to jakieś 20- 30 kalorii na zapchanie się jak będzie trzeba ;) W co wątpię...

Gość osjmdbn
dziekuje ide tam na topik do ciebie ( na twoj)