Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Po prostu on.........

Jak sie przekonac czy ona chce romansu, czy tylko lubi przebywac w moim tow.?

Polecane posty

Gość do po prostu ją bierzesz
Dziś już nie ma takich facetów. Teraz to facet czeka na sygnał ze strony kobiety. Sygnał musi być wyraźny, czyli to ona go bierze w ramiona i całuje:D Pozostałych facet nie potrafi odczytać:)

Gość ja kiedys poszedlem na calosc
poznalem pewna mezatke na necie, umowilem sie z nia i juz na pierwszym spotkaniu przyparlem ja do muru i zaczalem namietnie calowac. nie zrugala mnie, nie protestowala. na drugim spotkaniu poszlismy do lozka. bylo wspaniale. nie zaluje. szkoda, ze mieszkamy daleko od siebie, czesciej bym do niej wpadal.

Gość to zalezy od tego
"Dziś już nie ma takich facetów. Teraz to facet czeka na sygnał ze strony kobiety. Sygnał musi być wyraźny, czyli to ona go bierze w ramiona i całuje Pozostałych facet nie potrafi odczytać " wiem, ze nie ma urodzaju na takich facetow, ale i tak nie dam pierwsza wyraznego sygnału

Gość jak ja na to czekam
zdecydowany ruch ze strony faceta. ja tez tak chce :)

co do dawania sygnalow facetowi to ja bym sie zesrala a go nie rozgryze :)

Gość to zalezy od tego
będę się upierac, ze to facet ma zacząc pierwszy, i ma byc zdecydowany. zadnego pytania, czy mu wolno

Gość do po prostu ją bierzesz
no to prędzej się jednak zesracie:D

Gość ,,,.,,,,,,,,,,,,,,.........,..
co wg ciebie oznacza "romansowac"?

Gość to zalezy od tego
mruga się slepkami, oblizuje usta, zaklada nogę na nogę, bawi włosem, obowiązkowy przylepiony usmiech

bruneciku... kochany... na prawde nie trzeba pokazywac bielizny zeby facet zalapal. musi miec tylko troche oliwy w glowie :) flirt?? to pokazanie zainteresowania, starania, milych gestow i zmyslowosci.

Gość faceci sa niedomyslni
ja mam na oku swojego kolege z pracy. daje mu sygnaly, a on nic... nie bierze mnie, tylko udaje ze nie wie o co chodzi. prowadzi ta swoja gierke, podpuszcza mnie, czyni aluzje, a pozniej jak przychodzi co do czego chowa glowe w piasek.

Gość to zalezy od tego
bo facetow bawi, jak laski na nich lecą

Facet się nie domyśli :) Jemu to trzeba wszystko tłumaczyć. Najlepiej dwa razy. Raz żeby posłuchał, a drugi żeby zrozumiał :P

trzeci raz zeby przetrawil i czwarty raz zeby zadecydowal ostatecznie :D:D:D:D

Gość idz na calosc idz na calosc!!!
autorze zalicz ta mezatke, a pozniej zmien prace i porzuc ;)

Gość moniccca
A ja odnosze wrazenie, ze znajoma autora po prostu chce sie dowartosciowac jego kosztem. Uwazaj na mezatki: najpierw zmniejszaja dystans do faceta, flirtuja, romansuja po bandzie, a pozniej kopia w tylek i odwracaja kota ogonem. "Moj kochany mezu, jakis koles sie kolo mnie kreci i uwodzi. Zrob cos z nim, bo ja nie umiem go splawic!".

Jesteś taki sam jak jej mąż, tylko w innym opakowaniu. Lepiej się dogadujecie i w ogóle. Jest słodko. Zwyczajnie chce się z tobą ruchać . Chyba aż tak nie paraliżuje cię ta sytuacja. Kobiety też mają ochotę skoczyć sobie w bok. I do tego zachowują pełną dyskrecję. Ty zaraz pewnie byś przyleciał na forume pochwalić się że ruchnąłeś mężatkę. :O :O Co za pajac :O