Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewa2020

mój facet dzwonił pijany haha

Polecane posty

Gość ewa2020

i co drugie zdanie powtarzal ze mnie kocha i tak slodko seplenil jejku jestem nim tak zauroczona ze nawet to mi nie przeszkadza ze sie napil haha

Gość erkjerhkwer
pewnie posuwał inna i miał moralnego wiec dzwonil i powtarzał

Gość ewa2020
haha chyba ty

mój oststnio tez rak gadał po pijaku, miał popijawę z kumpalmi,a le teraz pojechli w duże miasto i kurcze.. stresuję się

Gość ewa2020
nie stresuj sie jak kocha to nic zlego nie zrobi a ty wyslij mu milego smsa to na pewno o innej nie pomysli

no własnie nie wiem nawet czy przeczyta, bo zapytałam o której bedzie na gg to 0 odzewu, wiec nie wiem czy odczyta, jeśli rzeczywiście baluje i pewnie nie słyszy a co byś napisała?

no własnie przed wyjazdem trochę mnie wkurzył, nei miała dla mnie czasu i ja smętny mu pisałam na gg, nie odpisał, pojechał i teraz mi smutno...

Gość ewa2020
ja bym napisala cos milego zeby mu tam zadna inna w glowie nie byla, zeby z checia chcial wrocic do mnie ale co dokladnie to nie wiem bo ze swoim smsow nie pisze...

Gość ewa2020
widzisz faceci nie lubia takich zrzędliwych dziewczyn i wtedy nie maja ochoty z taka sie kontaktowac bo nie chca wysluchiwac wiecznych pretensji wiec wyluzuj i badz w stosunku do niego zawsze usmiechnieta i mila zobaczysz ze beda inne relacje miedzy wami :)

jakoś w sumei nie mam nastroju na miły sms, wręcz mam ochote na niego nakrzyczeć, ze nie ma czasu ostanio ze mną gadać, jak gadamy na skypie to on jakieś strony sobie czyta:/

Gość ewa2020
a na pewno nie odpisal dlatego ze nie slyszy wiesz jak to na imprezie koledzy alkohol to sie nie mysli o telefonie ale rozumiem cie tez bym byla nie spokojna...

Gość ewa2020
ojej to identycznie jak z moim bylo! musisz go czyms zainteresowac opowiadac cos smiesznego zrobic tak zeby chcial z toba rozmawiac mialam tak samo ale jakos wybrnelismy z tego no i tez pokrzyczec troche musialam ze mi to nie pasuje itp i zrozumial

taka byłami on własnie mówił, ze to mnei odróżnia od byłej, no ale czasem to się nie da, nie mogę być zawsez miła, skoro mi coś nie pasuje, sam mi ostatnio mówił, ze jak coś będzie nie tak to mam mu mówić, gadał to po pijaku bo go wzięło na takie przyszłościowe romantyczne rozmowy, on chce szczerości... a szczerość to też krytyka, oni myla to z narzekaniem, wiec w sumie tak źle i tak niedobrze

Gość ewa2020
a pomysl ze on moze jest na tej imprezie i caly czas mysli o tobie tylko po prostu nie pisze bo nie moze albo rozmawia z kumplami. musisz myslec pozytywnie no i takie czepianie sie jeszcze bardziej wszystko komplikuje on zamiast cieszyc sie z rozmowy z toba bedzie tego za wszelka cene unikal...

może nie piszę bo nie ma z czego, jest za granicą w sumie... nic innego go nie usprawiedliwia

Gość problemowaceracera
ewa ma racje niestety, z facetami tak jest oni naprawde nie lubia marudzacych kobiet ja taka bylam, wiecznie cos, wiecznie pretensje po co, nie wiem, chyba tak sobie dla swoich fochow no i jak pewnego dnia, doradzila mi kolezanka zebym przestala zachowywac sie jak gowniara to wszystko sie zmienilo moze on chce napisac, ale obawia sie pretensji? faceci tak maja

Gość ewa2020
jutro wszystkiego sie dowiesz teraz idz spac i nie mysl o tym wiem jakie to trudne czesto tez mialam takie sytuacje ale to zalezy od faceta bedzie chcial to i tak zrobi cos nie tak, ja bardziej bym nie ufala tym wszystkim pustym laskom ale na twoim watku wyczytalam ze to w berlinie wiec mysle ze mozesz byc spokojna nie dosc ze pasztety to jeszcze trzeba umiec sie dogadac :) bylam tam na prawde wszystkie sa okropne!!!

Gość ewa2020
problemowaceracera- dokladnie! mysli ze jak napisze to bedziesz sie rzucala zmien nastawienie do niego to trudne na odleglosc wiem bo moj facet jest w holandii jestesmy ze soba rok a on 7 mscy jest tam i doskonale to rozumiem ale uwierz mi ze jak bedziesz mila to i on bedzie inny dla ciebie i bedzie chcial czesciej sie kontaktowac zobaczysz sprobuj :)

do tej pory byłam miła, choć stanowcza, nie marudziłam tylko mówiłam ze to a to mi się nie podoba ale ost znów wracam do starcy przyzwyczajeń, to chyba winika z tego, ze po prostu mam na co narzekać, a wcześneij nie miałam obserwuję to w sumie od jakiegoś tygodnia wiem ,że jak laska jest marudna, ma pretensję to faceci je uszukują, wiem że ten mozę taki być bo sam mi powiedziałam jak było z jego byłą... nei chcę powtarzać tej sytuacji boję się że taka ładna niemka podejdzie do niego, bo jest w sumei przytsojny, zcanzie sama z nim tańczyć.. a do sexy to nei potrzeba nić gadać...ehh

ma zasięg bo strzłą poszła, wiec i sms doszedł, jutro się dowiem, a nawet jak jakieś kity mi wciśnie to mama nadzięję ze do niczegio nie doszło...wrrr ale i tak nie mogę myśleć o tym ze on obmacuje w tańcu obca laskę

Gość ewa2020
trudna sprawa... wspolczuje... ale jesli zrobi cos nie tak i sie dowiesz to chociaz bedziesz wiedziala ze to nie byl facet dla ciebie... a moze on naprawde nic tam nie robi tylko po prostu nie ma jak sie odezwac. moj tez czesto sie nie odzywa a pozniej zawsze ma wytlumaczenie i to prawdziwe bo pozniej inni potwierdzaja. nie lam sie bedzie dobrze :) ja ide juz lulku 3maj sie bede jutro mozesz tu napisac co tam wyszlo to jeszcze pogadamy papa

Gość ewa2020
jak mój wyjezdza to wyciagam sloik z jego kupa, ktory przechowuje w lodowce i gleboko sie zaciagam, zawsze pomaga :D

Gość ewa2020
to ponizej to podszyw

Gość ewa2020
jakie podszywy ojej zabawne haha

Gość zyjemy w wolnym kraju
z niczego nikomu nie musimy sie tlumaczyc ;)

nie odzywa sie , od jego taty dowiedziałam się ze śpi i ze wróćił w nocy, ze byli jakiś motor oglądać ehh, to dlaczecgo sie odezwać nie mógł?????