Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chłopak 1980

minetka bez zobowiązań

Polecane posty

chyba by mi powiedzial ze mam cos z glowa. poza tym wiesz jak to jest z tym zaangazowaniem. pozniej sie okazuje ze ktos sie zakochuje i lipa!!

mój się w sumie nie gniewał jak poszłam ze swoją przyjaciółką hehehe bo liczył na ten trójkąt, ale mówi "jak bedziesz notorycznie tak robic to cie z domu wyrzuce" o kolege tez by sie pogniewał, ale mnie na szczescie zaspokaja w 100% nooo może w 99 :D

trzeba było się nie przyznawać, na szczęście chyba ze względu na upodobania oddzielam miłość od sexu :D ale się na rozwarzania zebrało

ja byc moze tez bym to umiala oddzielic tylko nie wiem jak z malzonkiem szanownym :) no takie rozwazania ze nawet se ewka poszla do brunecika :D

nie no bylo lipnie ale musialam na cos postawic. z tamtym swietnie mi sie gada, zartuje czy wyglupia ale nie wiem czy mogla bym z nim byc... a meza kocham choc moze sie wydawac ze nie.

hehe wcale się nie dziwie :) mi tez czasami przychodza do glowy rozne dziwne pomysly szczegolnie ze ostatnio czesto zostaje sama w domu... ale mam pieknego przyjaciela pod poduszką i jakoś z nim walcze :D

Gość ewkanapalona
oj, jakie zwierzenia... ;-)

Gość ewkanapalona
fajny ten twój mąż? w łózku i w ogóle? ;-)

Gość ewkanapalona
ja pytam o saaaame plusy ;-) zawsze jakieś są! ;-)

Gość ewkanapalona
śpicie?

mezatka jestem 14 lat, znamy sie 18 a dzieci nie mozemy miec.... odwolalismy procedure IVF jakis miesiac temu.... maz troche przegiol z kobitka na necie, ja sie poczulam jak pustak i pojawil sie on.... z pieknymi blond dlugii wlosami, z broda i caly wydziarany... no i poszlo....

Gość ewkanapalona
blondyni są super... Chyba nie żałujesz?

moj maz? w lozku jest fajny, czasami chciala bym cos wiecej ale wiem ze on nie chce wiec nie prosze. ja za to robie wszystko.... moze tutaj jest blad :)

Gość ewkanapalona
namów go na więcej !

nie zaluje, zostalismy dobrymi kumplami, mielismy przerwe w pisaniu do siebie bo w pewnym momencie zeszlo na inne tory i zaczelismy myslec ze to nie ma sensu, wiec zaproponowalam zerwanie kontaktu poza tym ze jak sie zobaczymy czy spotkamy to Still friends... ale on nie wytrzymal i po dwoch dniach napisa... jak tam moj przyjacielu i poszlo...

chciala bym ale jak mam problem z zamowieniem zwyklego rypanka to co dopiero jakies chocki-klocki :D

Kurczaczki...trochę sobie oboje robicie pod góre :) znam ludzi którzy poprostu to akceptują takie wyskoki. cieżko mi się trochę wczuć w rolę.

Gość ewkanapalona
brawo! łap wiatr w żagle, bo taki czas!

Gość ewkanapalona
wrzuć na luz, niech będzie miło, na chwilę wyłącz myślenie, włącz emocje, to działa...

ja wiem, zdaje sobie z tego sprawe. problem lezy w tym ze ten facet mi sie zawsze podobal, a ze mieszka blisko miejsca gdzie pracuje to tez czesto sie tam pojawia. no i padlo ziarno w zlym czasie i booooommmmm.... rozmawialismy o tym co by bylo gdybym nie byla mezatka ale to chyba wiecej czcze gadanie niz realizm... ale i tak go lubie... ale posle wam linka do jego filmik z youtuba... czekajta :)

Gość ewkanapalona
ja mówię "dobranoc" pa, pa... i rzućcie na luz, będzie super, ni pożałujecie ;-)