Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ula333333

Pomocy!

Polecane posty

Gość ula333333

Witam. Kilka miesiecy temu miałem mocną stłuczoną twarz, szczególnie pod oczami. Krwiaki stopniowo ustępowały, jednak od około trzech miesięcy pod oczyma utrzymują się siniaki, które nie zmieniają się wogóle. Moje pytanie to co mam zrobić aby przyśpieszyć schodzenie siniaków, a jednocześnie chcę zapytać czy jest możliwe, że po bardzo mocnych stłuczeniach ślady pod oczami same nie zejdą. Co wówczas robić.

Gość TAK mi jakos smutno
lepiej zapytaj o to lekasza na rozpuszczenie krwiaków dobry jest rutinoscorbin i kremy z wit.C

Gość Zimbardo_dla_kafeterian
Kto Ci to zrobił?

Gość ula333333
Spadłam ze schodów szłam do pracy na druga zmiane i spadłam prosto na twarz na czoło (schody z betonu) straciłam przytomnosc po 3 minutach sie obudziłam i poszłam do pracy i po 2 dniach wokoł oczów pojawilły sie straszne since bordowe chyba krwiaki i ciagle mnie boli głowa czuje jak cos w srodku w glowie mi sie wylewa cos nie potrafie to opisac a wydarzenie było te tydzien temu a nie pare miesiecy troszke wstyd mi ... ;(

Gość Zimbardo_dla_kafeterian
Czemu piszesz najpierw że kilka msc temu a potem kilka tygodni? Czemu boisz się iść do lekarza i chcesz to wyleczyć w domu? Wybacz, coś mi tutaj śmierdzi ... ale cóż, nie chcesz mówić prawdy - Twoja sprawa.