Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maciek z Krakowa

Podrywanie...

Polecane posty

Gość Maciek z Krakowa

Witam ostatnio poznałem dziewczynę, dostała ode mnie w spontanicznej akcji kwiatka w Dzień Kobiet, całkowicie jej nie znałem a chciałem rzecz jasna poznać więc zapytałem co robi następnego dnia, nic się nie odezwała a Pani z która pracowała powiedziała ze ta pani jest wolna i zebym przyszedl, ja mowie ok, ale dla jasnosci zapytałem to widzimy się jutro? zapytała tylko o imie, nazajutrz przyszedłem tam gdzie pracuje, poszliśmy wspolnie na kawe, porozmawialiśmy,odprowadziłem ją i poprosiłem o numer telefonu, dała bez żadnych oporów, dziękuje miło było i cześć, lecz buzi nie było :D dzwoniłem do niej srodku tygodnia czy nie miałaby chwili czasu- nie mogła, niedostępność;D powiedziała żebym zadzwonił w okolicach weekendu, powiedziałem, że zadzwonie, lecz nie obiecywałem i mam teraz mały dylemacik, tez chciałbym trochę coś zagrać:D Pozdro

Gość Ból głowy-ay
A po co?

To graj chłopie, bo weekend się już kończy.. I skąd pomysł, że ona coś "gra"? Może nie jest Tobą zainteresowany, a spotkała się z Tobą i dała numer, bo jesteś zwyczajnie natrętny...

Gość Maciek z Krakowa
raczej nie dałaby numeru, jeśli by się chciała uchronić od mojej natrętności;) Pozdro

Jest mało asertywna i nie umiała Cię spławić. Przez telefon łatwiej jej wymigać się od spotkania

Gość Maciek z Krakowa
jak dzisiaj nie zadzwonie to przecież nie będe natrętny ale np mogę zadzwonić za parę dni i przeprosić że nie zadzwoniłem, ale miałem dużo pracy, nie chciałbym tego spartolić Pozdro

Gość baby już takie są
same nie wiedzą czego chcą...

Gość derfvtvgybhu
kulturalnie ejst zadzwonic i rpzeprosic ze sie nie moglo spotklac w weekend. Kobiety bardzlo cenia sobie szczerosc i "tlumaczenia" Ja bym sie nie spotkala z takim co to pierw sei z emna umawia a potem nie raczy powiadomic z e nie moze. Sory ale tym nic nie ugrasz przy porzadnej kobiecie

Gość Maciek z Krakowa
tzn,ze lepiej dzisiaj zadzwonić czy np jutro? nie namieszam jej trochę w głowie? czemu nie zadzwonił? przecież mówił że zadzwoni, oczywiście jeśli jej na mnie zależy :D

Zadzwoń, bo może czeka. Dziś jest piękny dzień więc zaproponuj małą wycieczkę. Jeżeli odmówi to już będziesz wiedział na czym stoisz. Po co się dręczyć następny tydzień. Powiedziałeś że zadzwonisz to szanuj swoje słowo. A będzie co ma być.Jeżeli nie będzie chciała się spotkać to przyjmij na klatę porażkę i znajdź inny obiekt westchnień. Takie jest życie - prawo wyboru. Życzę ci żeby jej odpowiedź była pozytywna:)

Gość NiktNIEwiedział
Nie nie nie stary nie ma chwili do stracenia jeśli jest wolna to przecież i ja byłbym zainteresowany...nie ma szans musisz działać póki na to czas,a kwiatek to taki miły dodatek:-Djoł

Gość Maciek z Krakowa
chyba nikt nie przewidział opcji, ze nie odbierze :D więc czekam na jej odzew

Gość Maciek z Krakowa
heh, od weekendu cisza, chyba coś się spartoliło;)

Gość goopia_koorva
raczej na pewno

do góry uszy a dupcia sama się ruszy.Cos taki zniechęcony.Powalcz trochę ofermusie.:D

Gość Malutkanaobcasie
mi się wydaje, że jesli ktoś do kogoś dzwoni a ten ktoś nie odbiera to powinien do tego kogoś kto do niego dzwonił oddzwonić, takie moje zdanie;)

Gość krakuskaaa
Macie ile masz lat? może bysmy się umowili?tez ejstem z krakowa:-)

Gość Maciek z Krakowa
jestem już dużym chłopcem:D na razie chciałbym załatwić pewną sprawę;)

Gość krakuskaaaa
ok ale jak nie załatwisz to odezwij się;-)

Gość Maciek z Krakowa
przerwałem cisze trwającą tydzień, umówiliśmy się na konkretną godzinę, lecz ok 30min przed spotkaniem zadzwoniła, ze bardzo przeprasza ale nie da rady się wyrobić, i czy się nie pogniewam i takie tam, i dodała może jutro lecz tez do konca nie wie i cisza nie odezwała się, podczas rozmowy ja powiedziałem(oczywiście udałem, bo nie ukrywam trochę się zdenerwowałem:D) że ok nic się nie stało, i jeśli będzie miała chwilę, to żeby po prostu dała mi znać(i chyba tym trochę zespułem cała sprawe), i teraz mam taką małą zagwozdkę, czy dac sobie spokój, czy poczekać czy się odezwie, o ile wogóle się odezwie;) czy też poczekac z tydzień i znów spróbowac, dodam, ze taki przypadek zdarzał mi się, i potem kobiety się ze mną spotykały, czyżby to jakieś zagranie taktyczne? :D

Gość krysia87
olewa?

Gość czy te oczy mogą kłamać?
chyba nie jest Tobą zainteresowana, ale w takim razie po co dawała Ci swój numer?

Gość Maciek z Krakowa
możliwe, ze po ptokach ale pozyjemy, zobaczymy;)