Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

El_sol

Testy...?

Polecane posty

Czy możliwa jest ciąża skoro aż 3 testy (wykonane w odpowiednim czasie) mogą kłamać? Otóż może krótko streszczę: 02.02 pierwszy dzień okresy (cykle 32dniowe choć bywają mniej lub bardziej regularne) 18.02 trochę poszaleliśmy z chłopakiem ale nie było stosunku jedynie pieszczoty zakończone wytryskiem ale właśnie nie jestem pewna czy po pewnym czasie jeszcze nie nie dotykał... (17dc) 06.03 pierwszy test- negatywny (34dc, 1 dzień po spodziewanej @) 10.03 drugi test- negatywny (38dc, 5 dni po spodziewanej @) 15.03 trzeci test- negatywny (43dc, 10 dni po spodziewanej @) dziś jest 18.03 czyli 46dc a @ dalej nie ma... czy mogę tym testom wierzyć?! Po takim czasie testy raczej w 100% powinny wykryć ewentualna ciążę, co wy na to? Bardzo proszę o opinie.

Gość fghxfhxfghcfghcfghgf
nie klamia,nie jestes wciazy, mozesz miec inne problemy, mi test wykazal ciaze jeszcze przed okresem pare dni, napewno by pokazal po@z tego co slyszalam caize pozamaciczna nie pokazuje test, lepiej idz do lekarza

Właśnie czytałam o ciąży pozamacicznej ale jednak większość wypowiadała się, że test ją wykrywa (w końcu nie ważne gdzie jest, zarodek produkuje hormon). Z lekarzem jestem już umówiona. Niepokoją mnie też trochę bóle w podbrzuszu ale może to oznaka @. Po zrobieniu 3 testów przestałam się tak bardzo stresować więc może niedługo wszystko wróci do normy... Oby.

Gość kaska300
nie sadze,ze to ciaza. Mi pokazal ciaze 17dni po stosunku. Idz do gina.