Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zranionax

co robić ? :(

Polecane posty

Gość zranionax

cześc. jest taka sytuacja.. mój były ciągle mi wyznawał miłośc w ostatnim czasie, ja go odrzucałam, chociaż na prawdę cos do niego czułam. od kilku dni przestał sie odzywać. wczoraj kolega, którego mój ex nie znosi napisał mi, że M. nagaduje wyzywa mnie od tych najgorszych, że puszczam się itp. Tak napisał. więc przesłałam to mojemu ex, przyznam się nieźle go przy tym zjechałam, ale on sie nie odzywał. w końcu odpisał. zaczął mnie wyzywac itp., że on czegos takiego nie mówił, ale chłopak z którym sie M. kumpluje napisał mi że tak faktycznie było. zaś drugi jego przyjaciel napisał mi, że on i jego koledzy (wszyscy prawie chodzą ze mną do klasy) maja mnie po prostu za puszczalską i tak mnie nazywają. troche zabolało, bo wygląda na to, że mój ex ciagle mnie za taką miał. Dowiedziałam się również, że on mnie już nie kocha- zabolało i to bardzo. W końcu dziś M. pisał mi, że mają się teraz z czego śmiać (ze mnie z chłopaka, który mi napisał, że podobno M. mnie obraża). "przekręcił" już na swoją strone połowę klasy, nawet młodszych z osiedla, żeby mieli ze mnie beke ze mu uwierzyłam. teraz ciagle wypisuje mi jakies dziwne teksty, wyzwiska, wymyśla coś, że niby ja to zrobiłam, a tak nie było. gada wszystkim naokoło jaka to ja puszczalska jestem itp, itd.. bardzo mnie to boli, jestem na prawde załamana.. co zrobić ?

Mam podobna sytuacje tyle ze z "przyjaciołka" jak mysłałam. przez jakis czas wygadywała na moj temat nie stworzone historie, ja choc miałam ogromna ochote wywołac jej wojne sprawe przemilczałam. Byli tacy którzy jej uwierzyli i byli tacy który kazali jej sie stuknac w pusta mozgownice. Teraz laska jest sama bo sie wszyscy od niej odwrocili. A exa olej.