Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biedna studentka88888

skad wziac pieniadze?????????????????????

Polecane posty

Gość biedna studentka88888

potrzeba mi 5 stów ;(

Gość zalamananaaaaa studentka
ja też potrzebuję 1000 zł na wiosenne zakupy buty kurtka.... nie mam :(

Gość Prawiczek-nieudacznik
znajdz sobie chłopaka :)

Gość magdalenka 007
majowa ciagle to piszesz..... mialas tez staz w newsweeku fajnie. Nie kazdy moze dawac korki

Gość dlatego też nie każdy
może sobie dorobić. idź do agencji pracy tymczasowej. tam zawsze mają pracę w marketach.

Ciągle to piszę - bo ciągle natrafiam na tematy, w których ludzie pytają, jak dorobić pieniądze, a naprawdę uważam że korki to fajny i wart polecenia sposób ;) I wielu studentów tak własnie dorabia.

Gość magdalenka 007
a jak dostalas sie do newsweeka? co tam robilas? poznalas michala zaczynskiego? uwielbiam go!!!!

Dostałam się przez polecenie, współpracowałam tylko z panią Magdaleną Jarco, ale to dłuższa i dość dziwaczna historia ;) Co ciekawe, dowiedziałam się już po skończeniu stażu, że później w redakcji nastąpiły zmiany i panią Magdę zwolniono po 10 latach pracy! Można powiedzieć, że miałam szczęście i załapałam się na ostatnią chwilę. A co do samej pracy - po prostu tłumaczyłam artykuliki, a moja "mentorka" mi je poprawiała i udzielała rad, wcześniej nie miałam kontaktu z publicystyką. Na sam koniec odstałam referencje. Mam nadzieję, że się na coś przydadzą, bo w gruncie rzeczy, wolałabym, tłumaczyć literaturę ;)

Gość magdalenka 007
fajnie :) jednak potwierdza się że w życiu o wielu ważnych sprawach decyduje szcześcoe które stanowi z 60% powodzenia

Owszem, już nieraz miałam w życiu takie dziwne "przypadki"... Dodam, że osobę która mnie poleciła - poznałam przypadkiem na internetowej grze, i to dość dziecinnej, polegającej na hodowli wirtualnych smoków... Brzmi jak żart, ale to prawda, sama na początku myślałam, że ta osoba sobie jaja ze mnie robi, mówiąc że pracuje w Newsweeku :D

Gość magdalenka 007
to rzeczywiscie mialas szczescie!!urodzilas sie w czepku albo w tej futrzanej czapie :P

Gość taa, bedzie centrum wszechs
ja jako studentka utrzymywalam sie poprzez 1) markety - wykladanie, inwentaryzacja 2) korki 3) sprzatanie - jak kiedys na kafe dalam ogloszenie to po 2 latach jeszcze dzwonili, wiec chyba popyt jest 4) opieka nad dziecmi 5) prace w ogrodzie 6) prace biurowe typu wprowadzanie danych