Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość figor

W dyskotece

Polecane posty

Gość figor

Dlaczego niedowartościowane "kobiety" dodają sobie wartości przez olewanie męzczyzn. Dotyczy to szcególnie dyskotek, gdzie przeważnie około 19 letnie dzieci płci żeńskiej próbują poczućsię ważniejsze poprzez podobne działania. Na szczęscie ja mam na to swoj sposób i nigdy nie pozwalam im na poczucie się dowartościowanymi w takiej sytuacji. Jakie są wasze sposoby na takie zachowanie i co sądzicie o całej sprawie. Pytanie do kobiet i męzczyzn.

Gość dydydydydydyre
dzwon na paly kablu

nie wiem. Na dyskotekach tylko pracowalam. Porazka jakich malo... Wszyscy najebani, zarzygani, kible zasrane, w co drugim lodziarstwo, laski dajace doopy na parkingu za piwo.... Marzenie...

Gość sujupuju
o kurwa ale idiota laska ci się podoba a ty jej nie to już niedowartościowana jest nie narzucaj się to cię nie oleją

Gość figor
Przeważnie one same podchodzą do mnie, ja podchodzę tylko w 1 na 10 przypadków. Proszę o odpowiedzi.

Gość nonkaaa
W twoim pytaniu jest odpowiedź :P a dodatkowo każda kobieta lubi byc adorowana....poza tym najfajniejsze jest w podrywie kuszenie a pewnie część z nich i tak z góry zakłada że nie będzie nic z tego więc jak facet się nakręci to go spławiają :)

Gość Olorinek
ale ze co laski cie bija czy jak?

Gość sujupuju
pewnie taka laska z dyskoteki wykorzystuje autora w kiblu a potem go olewa :D nic dziwnego że czujesz się jak dziwka

Gość Kombinatorska przeprowadzka
ja bym tam sie czul dobrze jakby laska mnie zaciagnela do kibla a potem bez pytania trzasnela loda dla swej egoistycznej rozkoszy nie pyajac mnie nawet czy chce xd

Gość figor
otóz to nonkaaa, tylko dalczego z góry tak zakładają

Gość nonkaaa
W dyskotece z reguły nie szuka się związków :D przynajmniej ja tak mam po prostu chcesz się pobawić i tyle. Jest tak że jak go skusisz to on potem oczekuje niewiadomo czego, że będziesz się z nim bawić cały wieczór albo że się zabawicie. chodzi tylko o podryw dla dreszczyku emocji zabawy a nie czegoś więcej

Gość nonkaaa
W dyskotece z reguły nie szuka się związków :D przynajmniej ja tak mam po prostu chcesz się pobawić i tyle. Jest tak że jak go skusisz to on potem oczekuje niewiadomo czego, że będziesz się z nim bawić cały wieczór albo że się zabawicie. chodzi tylko o podryw dla dreszczyku emocji zabawy a nie czegoś więcej