julitek11 0 Napisano Marzec 19, 2012 a Ty czemu straciłaś dziecko? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kaska300 Napisano Marzec 19, 2012 nie wiem. Naturalna selekcja.dostalam @,ale jakas inna.zrobilam test,dwie kreski.poszlam do gina i na usg nic nie bylo. To bylo bardzo wczesna ciaza i samoistne poronienie w trakcie @. Byc moze przez to,ze mialam rtg robione,ale wtedy o ciazy jeszcze nie wiedzialam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
julitek11 0 Napisano Marzec 19, 2012 to bardzo mi przykro ale napewno jeszcze zostaniesz mama:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kaska300 Napisano Marzec 19, 2012 mam nadzieje. Narazie sie nie staramy o dziecko . Ale pewnie za jakis czas bedziemy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
julitek11 0 Napisano Marzec 19, 2012 za takich ludzi trzymam kciuki ja mialam burzliwą milosc:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kaska300 Napisano Marzec 19, 2012 wspolczuje ci. Ale uwazam,ze jesli jestes w ciazy,to powinnas mu o tym powiedziec,bo nie powinnas zostac z tym sama. To w koncu takze jego dziecko. Sama przeciez go sobie nie zrobilas . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
julitek11 0 Napisano Marzec 19, 2012 on prowadzi swoja firme i bardzo po rozstaniu ze mna towarzyskie życie lubi wydawac pieniadze na prawo i lewo dobry samochod i zadowolony.nawet w weekend go widzialam spotkalam sie z kolega i on do tej samej knajpy przyszedl wiec ja wyszlam a powiedziec muz e moge byc w ciazy to bedzie do konca ciazy ze to moze nie jego i dopiero jak by sobie zrobil test na ojcostwo to by uwierzyl ale w ten czas bysmy sie slowami po zabijali Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kaska300 Napisano Marzec 19, 2012 rozumiem. To faktycznie nie masz fajnej sytuacji. Ale wierze,ze dasz rade. Znam kogos,kto byl w ciazy,facet ja zostawil. Nie miala gdzie mieszkac,bez pracy i rodziny. Ale dala rade,urodzila i wychowuje dziecko i ma rodzine. Wiem,ze samemu wychowywac dziecko nie jest latwo,ale skoro ma byc ojciec palant,to lepiej,zeby wcale go nie bylo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
julitek11 0 Napisano Marzec 19, 2012 ale spedzilam z nim cudowne chwile ale wiem ze dziecko nic by nie zmienilo ale tez wiem ze dawal by mu wszystko... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kaska300 Napisano Marzec 19, 2012 wiesz,razem nie musicie byc,a dzieckiem on moze sie interesowac. Bo co rodzice maja miedzy soba,to rodzice,a dziecko winne niczemu nie jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kaska300 Napisano Marzec 19, 2012 wiesz,razem nie musicie byc,a dzieckiem on moze sie interesowac. Bo co rodzice maja miedzy soba,to rodzice,a dziecko winne niczemu nie jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
julitek11 0 Napisano Marzec 19, 2012 ale jednak mam nadzieje ze to przez stres nie dostalam w tym miesiacu miesiaczki...gdyz ostatnio dużo stresu mam.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kaska300 Napisano Marzec 19, 2012 to takze jest mozliwe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kaska300 Napisano Marzec 19, 2012 zycze ci spokojnej nocy. Jak zrobisz test,to napisz jak wyszedl. Do jutra :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kaska300 Napisano Marzec 20, 2012 i jak ? Robilas test ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach