Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

TNKS-termin

jeep urban liberty - ma ktoś ten wózek?

Polecane posty

Oj chyba mało popularny wozek sobie upatrzyłaś. Ja o nim czytałam jedną dobra opinię na bangla.pl

Heheh cześć dziewczyny :D dawno Was nie widziałam :p Na bangli czytałam ale chciałam więcej opinii :o Niestety faktycznie ten wózek to jak wózek widmo :p niby jest a tak jakby go nie było ;)

Gość Ja mam.,.........
nie nie :D "ja mam " to tylko nick pomarańczka :) ale czytałam że super się nim jeździ i żadnej negatywnej opinii , raczej że wszystko ach i super , hiper a wypowiadali sie posiadacze więc może cos w tym jest?:)

Gość kjhhgfgs
Uzywam go od 3 lat. Jest super

Hehe dzięki :) Druga pomarańczko posiadaczko od 3 lat, możesz powiedzieć coś więcej? Jak koła? Jak się pompują? Nie ma z tym problemu? Jak się nim jezdzi po śniegu? Nie "wywraca" się? Kupilas go w pl? Czy w usa? Możesz napisac kilka wad i zalet? Plissssssss

Gość kjhhgfgs
Kupilam w usa. Hmmmmm co do kol to przyznam ze nie mialam potrzeby pompowac. Jest bardzo zwrotny, wygodnie sie prowadzi, ( choc do biegania to raczej sie nie nadaje), pojemny kosz na zakupy

3 lata nie miałaś potrzeby pompować kół? Nie źle !!! A jakie duże są koła? Gdzieś czytałam, że 16 cali, ale nie wiem czy to nie dotyczy wyłącznie joggera? Jak wózek sobie radzi ze śniegiem czy piaskiem? Do biegania mi nie potrzebny :p ale chciałabym, żeby sprawdzał się w trudnych warunkach ;) możesz zdradzić ile płaciłaś? Czy oparcie rozkłada się do leżącego? Znalazłaś jakiekolwiek minusy tego wózka? Z góry dzięki za wszelkie odpowiedzi ;) Ps. Wczoraj zasnęłam :p