Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ____bee_____

Zona damskiego boksera______

Polecane posty

Gość ____bee_____

Tyle tego ze nie wiem co napisac. Moze znajdzie sie tu ktos kto da mi kopa w d*** i obudze sie wreszcie z tego koszmaru....

Gość Matka 16-latki
Chyba tak lubisz skoro się na to zgadzasz

Gość dokładnie jak powyżej
Widocznie to lubisz.

Gość ____bee_____
A kto powiedzial ze sie na to zgadzam?

Gdybyś się nie zgadzała, to byś od niego już dawno odeszła/zgłosiła go na policję/zrobiła cokolwiek innego. A ty nic.

Gość Matka 16-latki
Skoro z nim jesteś to się zgadzasz. Gdybyś się nie zgadzała , to byś się rozwiodła

Gość Oliver_RRR
Facet który podnosi rękę na kobietę to zwykły niedorozwój emocjonalny. Zwykle dlatego że nie czuje się samcem "alfa", i nie jest akceptowany przez towarzystwo facetów, jest zakompleksiony i niepewny swojej wartości. Wiec albo od niego odejdź i zacznij oddychać i czerpać życie pełnymi garściami. Albo tkwij w tym toksycznym związku i marnuj sobie życie. Pamiętaj kiedyś może wpaść w taką furię że wylądujesz w szpitalu... Pomyśl o swoim dziecku... P.S ktoś powinien mu ręce i nogi połamać. Kobieta jest nietykalna jak jakiś typ tego nie rozumie to powinien mieć regularnie ręce i nogi łamane z połączoną regularną psychoterapią.

Gość Matka 16-latki
To ,że ktoś tu ,,da ci kopa" nic nie da...Sama musisz podjąć decyzję.

Gość Matka 16-latki
,,Wiec albo od niego odejdź i zacznij oddychać i czerpać życie pełnymi garściami. Albo tkwij w tym toksycznym związku i marnuj sobie życie. " Odejść - innej drogi nie ma...i wytrwać w tej decyzji

Gość Matka 16-latki
Autorko ,jeśli masz dzieci to zrób to dla nich, dla ich dobra

Gość ____bee_____
To nie jest takie proste. Jestem zdana tylko na siebie, nie mam nikogo oprocz niego i corki. Ciezko mi..niechce dziecka krzywdzic,nie wiem od czego zaczac..tyle mam w glowie mysli..

Gość Oliver_RRR
Decyzja słuszna, ale sama tego nie zrobisz... Po takiej rozmowie jaką z nim przeprowadzisz musisz się liczyć że wpadnie on w szał. Potrzebna Ci pomoc przyjaciółki, kogoś kto wesprze Cie w tych trudnych chwilach, dniach, miesiącach. Będzie chciał się zemścić... Uważaj na siebie i życzę powodzenia

Krzywdzisz dziecko, zostając z tym gnojkiem. Wynieś się choćby do domu samotnej matki, póki nie staniesz na nogi.

Gość ____bee_____
On nie jest taki.jesli bym podjela taka decyzje wiem ze bedzie chcial ratowac nasz zwiazek. Raz juz przerabialismy ten temat.

Gość ____bee_____
Mieszkam w uk..Nie mam za wielu przyjaciol tutaj. Mala jest w dobrej szkole,niechce jej zmeniac. Nie stac mnie na wynajecie czegos w tej dzielnicy. Nie pracuje..i tak problem po problemie..

"On nie jest taki." Buhaha. Tyle na temat.

Gość Matka 16-latki
____bee_____ To nie jest takie proste. Jestem zdana tylko na siebie, nie mam nikogo oprocz niego i corki. Ciezko mi..niechce dziecka krzywdzic,nie wiem od czego zaczac..tyle mam w glowie mysli.. Dziecko najbardziej krzywdzisz teraz .Zadzwoń na niebieską linię.Tam otrzymasz fachową pomoc.

Gość to daj się lać dalej
i nie zawracaj nam głowy

Gość Oliver_RRR
Ile razy chce Ci się ten temat przerabiać. już raz to robiłaś i co... za przeproszeniem dostałaś "wpier...". Chce Ci się to przerabiać 2,5 ,15 raz. On nie potrafi odrabiać prac domowych i wyciągać wniosków z popełnionych błędów i to się nie zmieni w stosunku do Twojej osoby. Może jak straci Ciebie raz na zawsze to dla innej kobiety będzie inny... Chociaż szczerze mówiąc nikłe szanse. Wiec, postaw kropę na "i" i zakończ to swoje piekło. Bo nigdy nie będziesz szczęśliwa. On Cię traktuje jak bank spermy i pomoc domową i tyle... Więc zastanów się czy jest to Twój ideał faceta.

Gość ____bee_____
dokładnie jak powyżej --- Nie rozumiesz nic..

Gość Matka 16-latki
Nie uratujesz tego związku.Będzie dobrze przez jakiś czas, a potem już tylko gorzej... A w Polsce masz gdzie wrócić?

Gość Matka 16-latki
____bee_____ dokładnie jak powyżej --- Nie rozumiesz nic.. Moim zdaniem ona rozumie, więcej niż ci się zdaje. Próbujesz go tłumaczyć, tak jak każda kobieta wobec której stosuje się przemoc. Czujesz się winna, że on wybucha agresją. Czemu ostatnio? Bo zupa za słona, czy jajka na miękko a miały być na twardo?

Gość ____bee_____
Nie mam. Znalazlam linie tel tutaj w uk. boje sie tylko ze moze beda chcieli mi dziecko zbarac. Nie bedzie latwo nzalesc prace ,w takich godzinach zebymmogla mala do szkoly wyslac i odebrac. Znalesc mieszkanie w okolicy szkoly. eh.. Zadzwonie jutro,moze tam mi doradza od czego zaczac .

Gość ____bee_____
Nie bronie go. Chcialam tylko powiedziec ze wiem ze ni bedzie robil problemu kiedy bede chciala odejsc. A dlaczego udezyl...mowi ze to moja wina ,i ze go prowokowalam..czyli pyskowalam.

Gość Matka 16-latki
Nikt nie powiedział,że będzie łatwo. Ba...na początku będzie cholernie trudno....ale zapewniam cię,że warto. W UK samotne matki na pewno mają lepiej niż w PL, więc z całą pewnością ci się uda.Czego ci życzę

Gość ____bee_____
Daziekuje:) wmawiam sobie ze dam rade!

Gość czy jest moze muzu;lmaninem?
lun Hindusem?

Gość Oliver_RRR
Po pierwsze uświadom sobie ze takie niebieskie linie służą pomocą a nie komplikowaniem życia kobiecie. Nikt nie będzie Ci chciał dziecka odebrać bo w fundacjach pracują kobiety po takich przejściach w jakich Ty się znajdujesz. Wiec one dobrze wiedzą w jakim bagnie tkwisz. Zadzwoń a zobaczysz jaką pomoc Ci zaoferują... chodzi mi tu o to że wszyscy Ci pomogą wybrnąć z tego gnoju. Musisz sobie to uświadomić że Twoja sprawą zainteresuje się również Policja. Kobieto, uświadom sobie że zasługujesz w życiu na coś więcej. Uwierz w siebie, idź do psychoterapeuty i pozwól pomóc sobie i dziecku. Na pewno masz mocno zniszczoną psychikę, musisz sobie pomóc. Zacznij nowe życie. Jak sobie nie pomożesz to już nigdy facetowi nie uwierzysz bo będziesz myślała że każdy jest takim samym "skur...".

Gość Matka 16-latki
,,mowi ze to moja wina ,i ze go prowokowalam..czyli pyskowalam" Gdzieś to kiedyś kilkadziesiąt razy słyszałam....

Gość Matka 16-latki
,,Musisz sobie to uświadomić że Twoja sprawą zainteresuje się również Policja." Nie wiem jak w UK, ale w PL się nie wtrąca.Trzeba zrobić doniesienie...