Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mrówka22

czy jestem w ciąży?

Polecane posty

Gość mrówka22

Uprawiałam z moim chłopakiem petting w czasie moich dni płodnych. Najpierw on pieścił mnie, potem ja jego i w tym czasie on dotknął swoje członka, a po paru sekundach moich warg sromowych. Przypuszczam, że miał na palcach płyn preejaukulacyjny. Potem miał wytrysk, oczywiście daleko od moich narządów płciowych, wytarł ręce w chusteczkę higieniczną i dalej pieścił moje ciało. Okresu dostałam w terminie (7 marca) jednak był on dziwnie krótki, pierwsze dnia krwawiłam normalnie, ale na 3 dzień już praktycznie było po okresie. Kolejne dwa dni miałam tylko niewielkie plamienie. Najbardziej denerwuję się tym płynem preejeukulacyjnym, czy mogę być w ciąży. Dodam, że testy robiłam po 11 i 20 dniach od stosunku i wyszły negatywne, a po 22 zrobiłam bhcg, które też wyszło ujemne. Wariuję już, czy mogę być w ciąży?

Gość jekaterinaa
wariujesz!

Gość kaska300
spokojnie :). Testy czasem klamia,ale beta nie,wiec ciazy nie ma :)

Gość tytgggg
boszeeeee...z trudem doczytałam do końca....nie chodzą na lekcje, a potem takie bzdury wypisują....dziewczyno! Współżyjąc bez zabezpieczenia rzadko, która para po pierwszym miesiącu jest w ciąży...a ty przez dotknięcie miałabyś być?.....

Gość mrówka22
A nie zrobiłam za wcześnie testu bhcg ? Po 22 dniach od stosunku test wykryłby ciążę?

Gość piguła87
takie testy sa naprawde wiarygodne bo są robione z krwi

Gość nimmu
beta hcg wykrywa najmniejszą nawet ilość hcg we krwi więc po 22 dniach od seksu jest w pełni wiarygodny. Dla porównania testy z moczu wykrywają ciąże przy ok 25(nie pamiętam jednostek) a bhcg nawet poniżej 0,1 wykryje. NIE MA CIĄŻY!!

Gość mrówka22
czyli mogę na 100% być pewna, że nie jestem w ciąży?

Gość prowo na 102
hahahaha na pewno nie jestes w ciazy, chyba ze jestes wiatropylna, ostatnio mocno wialo