Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Życie straciło dla mnie sens

Rozpocząłem noszenie aparatu słuchowego i rzuciłem pracę. Wyć mi się chce

Polecane posty

Załamałem się. Będę brał póki co zasiłek dla bezrobotnych, a potem... nie wiem. Wszystko mi się zawaliło. W tym roku chciałem stracić cnotę. Ćwiczyłem na siłowni, zrobiłem sobie tatuaż, zadbałem bardziej o cerę, dbałem o to by używać dobrych zapachów i kosmetyków. Marzyłem żeby mieć atrakcyjną dziewczynę, ciążyło mi bycie prawiczkiem. A teraz jeden defekt, który całkowicie zepsuł image super faceta. Mam ochotę walić głową w ścianę. Nic już nie będzie takie jak kiedyś. Nie mam ochoty wychodzić z domu i spotykać się z ludźmi

Ja już wolę być sam niż wiązać się z kimś nie będąc w pełni zdrowym i sprawnym. Poza tym seks imprezowy też pewnie odpada. Nie dość, że stary prawiczek to jeszcze z niedosłuchem. Zresztą na razie jestem bezrobotny i nie chcę nawet szukać pracy. Mam wszystko gdzieś. A tak bardzo chciałem stracić cnotę

Gość Uroczy Roman
Jebnięty jesteś. Do śmierci jeszcze pewnie trochę lat Ci brakuje, to co w tym czasie będzie robił ? Cipy się zestarzeją i nie będą już atrakcyjne, a co przyniesie najmłodsze pokolenie dziewczyn nikt nie wie.

Nie wiem czy się nie rozpiję. Rówieśnicy piękni młodzi, chodzą na imprezy, uprawiają seks, a ja się czuję jakbym przegrywał życie

Gość akarara
to się rozpij, ale w towarzystwie ;-)

Wstydzę się z domu wychodzić. Wychodzę tylko do sklepu i nie ściągam czapki

Gość to wez se trzepnij na to
jakas dizajnerska oprawke

Gość wkmcskjfs
pierdole kurwa :D ja od 3go roku zycia nosze, mam ponad 30 lat i jakos nikt nie robil problemow :D mam dwojke dzieci itd itd ale masz problem synu :-0

Gość to bedziesz mial alibi kiedy
laska o cos cie poprosi, powiesz ze nie slyszales hahaha:)

Nie wyobrażam sobie zapraszać kobiety na randkę mając aparat słuchowy. Czułbym się jak błagający o litość. Każda młoda dziewczyna chce mieć zdrowego faceta

Gość wkmcskjfs
ales ty glupi :) ja mialam cala mase propozycji modelingu ale nie zdecydowalam sie z innych powodow niz aparat. Mialam faceta na wozku inwalidzkim i kochalam go bardzo, nie przeszkadzalo mi to, ze nie jest zdrowy! Dbaj nadal o siebie i dopkoncz to co planowales. Nie przejmuj sie aparatem bo to UWIERZ MI za pare lat bedzie norma u mlodych ludzi :) sami rujnuja sobie sluch tymi sluchaweczkami wkladanymi do uszu i sluchaniem muzyki. Glowa do gory :)

Gość przekuj słabości na zalety
wystylizuj sie na cyborga czy coś:)

Gość akarara
e tam, użalasz się. ja mam nerwicę lękową i znowu idę do psychiatryka i nie jęczę. może to paskudna pociecha, ale inni mają jeszcze gorzej.

Gość Czy każdy niedosłuch rośnie?
Mi akurat infekcja zaszkodziła. Dbałem o siebie i nie używałem słuchawek

Nerwicę można wyleczyć i jej nie widać. Planów też nie miałem ambitnych - przespać się z atrakcyjną dziewczyną. Może to puste, ale dla mnie ważne. A teraz wydaje mi się to niemożliwe

Gość 12tydzcizy mam
dla mnie jestes debilem do potegi piszesz juz kilka razy o tym samym zabij sie i bedzie spokoj bo pierdolenia i glupot slucha c nie chcila# obrazasz Boga ...idz przrez zboze............... ps. lecz sie na glowe bo na uszy zapozno jestes dla mnie debilem i zadna bab cie nie zechce nie dlatego z e masz aparat tylko dlatego ze jestes tempym cwelem

Najłatwiej nazwać cwelem kogoś kto przechodzi małą tragedię. Napiszę może wyraźniej: marzyłem o seksie z dziewczynami: atrakcyjnymi zgrabnymi zadbanymi wysportowanymi seksownymi Ciężko będzie teraz z aparatem do takich podbijać. Nie mam już na nic siły, póki co nie myślę o przyszłości, zamierzam kuroniówkę wykorzystać

Najbardziej boli to, że człowiek pracował nad sobą a tu takie rozczarowanie i wyrok. No cóż, będę prawiczkiem do śmierci

Gość jak dla mnie to
aparat nic nie zmienia. jesli uwazales ze mialbys szanse u takich lasek zanim go zaczales nosic, to teraz tez masz spore:)

Jak dla mnie to już nie mam, takie kobiety chcą super samców

Gość nie wierzę żeby
wszystkie superlaski były takie. ale co ja ci tam moge doradzić skoro sama za piekna nie jestem:)

Gość ja ostatnio spotkalam
bardzo przystojnego pana z aparatem sluchowym i w ogole mi ten aparat nie przeszkadzal

Gość 12tydzcizy mam
ale on jest glupi nie chodzi o aparat zadna cie nie zechce

Głupi? Po prostu straciłem sens życia. Dążyłem do bycia super samcem, atrakcyjnym przystojniakiem z krwi i kości

Nawet jak się zmotywuję żeby znowu zacząć szukać pracy to i tak będę skazany na bycie starym kawalerem

Gość frtytrytruyg
glpia prowokacja

Gość kikkkkk
ile masz lat autorze?

Mam 25 lat

Gość zaamień sie ze mna
zanikowa choroba twarzy, bez zębów chodze już, chcesz chętnie wezme ten mały aparacik i twój niedosłuch