Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nickiLewinsky

problem z przyjaciółką

Polecane posty

Gość nickiLewinsky

Przyjaźnimy się od kilku lat, wiele razem przeszłyśmy, nigdy ze sobą nie rywalizowałyśmy, rozumiemy się bez słów wręcz. Niestety mam pewien problem z przyjaciołką, mianowicie taki, że jest ona bardzo niezorganizowana życiowo. Notorycznie się spóźnia, jest w stanie spotkać się tylko w godzinach wieczornych, a to dlatego, że chodzi spać w środku nocy lub nad ranem i odsypia do popołudnia/wieczora. Zawsze starałam się do tego dostosowywać, ale ostatnio po prostu nie mogę, bo zmieniła się sytuacja życiowa i nie mam możliwości spotkań ok. 20 bo to pociąga za sobą późny powrót. Dziś miałyśmy się spotkać, zapytałam k której, nie odpisała, pomyślałam-zasnęła. Czekałam smsa do dzisiejszego popołudnia, zero odzewu, więc napisałam sama-że rozumiem, iż dziś jednak się nie spotkamy. Odpisała z zapytaniem czemu jej nie obudziłam i że moze być gotowa za dwie godziny (czyli na 20). Mi ta pora po prostu nie odpowiada,bo do naszego stałego miejsca spotkań mam jakieś pół godziny drogi. W dodatku wiem, że i tak by się spóźniła i ja znów siedziałabym sama w knajpie przeglądając menu przez pół godziny. Nie wiem już co z nią zrobić, spotkanie potrafi przełozyc na godzinę przed, na póżniejszą porę, nie ma mowy żeby zaproponowała jej spotkanie np. na 13tą w okolicach mojego miejsca zamieszkania bo nie wstanie. Co robić? Postawić jej ultimatum, że albo widujemy się wczesniej i punktualnie albo wcale?

Gość nickiLewinsky
*dużo literówek, ale chyba jest w miarę czytelne.