Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Danutaaaaa

Chłopak mojej córki

Polecane posty

Niedawno zdarzył mi się pewien incydent który potraktowałam niewinnie a przerodził się w prawdziwy dramat.Kiedy kroiłam kapustę w kuchni Nati i Marcin siedzieli sobie przed tv.Wysłałam ją do sklepu a on przyszedł nalać sobie coś do picia.Schyliłam się po półmisek a on obserwował mnie czego na początku nie zauważyłam.Dalej zajmując się swoją praca zerknęłam na niego i zobaczyłam u niego wzwód.Próbował to ukryć wkładając ręce do kieszeni i przekręcając się w bok.Ja by nie wpędzać go w kompleksy powiedziałam mu że to normalne i nie ma się czego wstydzić po czym wysłałam go do łazienki by schłodził go zimną wodą.Gdy nagle dopadły mnie złe myśli mój mąż zginął w wypadku i od prawie 2 lat jestem sama a nie mogę się przełamać do kolejnego związku.Wtedy poczułam się piękna i pożadana.Nie wiele myśląć skoczyłam do łazienki gdy zobaczyłam że on się masturbuje.Zrobił się czerwony a ja nie mysląc o niczym innym odwróciłam się podwinęłam spódniczkę by pokazać mu się z jak najlepszej strony.On zachwycony niewinnie dotknął mojego ciała i momentalnie wystrzelił.Dostałam wypieków jednak ten incydent przerwał szmer otwierających się drzwi.Wyskoczyłam z łazienki na szczęście zdążyłam chwycić nóż i kroić kapustę by córka się nie domysliła.On wyszedł z łazienki i do jego wyjścia wszystko było mniej więcej naturalnie.Zdarzyło się to wczoraj a ja cały czas myślę co zrobić.Dzisiaj to córka była u niego w domu myslę ze nic nie wie ale ja kompletnie nie wiem co robić.

Zgłosić się do "Trudnych Spraw", "Ukrytej Prawdy" lub "Rozmów w Toku". :)

Gość Schwitz
jestes super mama

Gość wójekstaruhuejk
niedawno i wczoraj może to bardzo długie opowiadanie

Gość Schwitz
moja byla rozsadna

prowokacja ? czy kobieta ma fantazje żeby facet sie masturbował na jej oczach ?:p

Nie musisz mi robić wyrzutów sumienia.Sama widzę swój błąd to była słabość.Po długim czasie będąc samej czułam się brzydka.A ten incydent naprawdę podniósł mi ciśnienie i zwyczajnie mnie poniosło...

Gość Schwitz
ja na miejscu chlopaka pewnie chcialbym znow Cie skosztowac:)

Jedyne co muszę zrobić to spróbować jakoś wyjść z tej sytuacji.Nie wiem jednak jak zareaguje na to Marcin.Muszę przyznać że w domu po całym zajściu zachowywał się bardzo rozsądnie i nic nie dał po sobie poznać.A co jeśli córka się dowie?

Dlaczego czułaś sie brzydka ? że żadne facet Cię nie wyruchał ? dziwne rozumowanie

Zachowaj kulturę ... Pierwsza sprawa to taka iż po śmierci Mirka ja jakoś nie mogłam myśleć o związku.Pozatym nie pamiętam już by jakiś facet się za mną obejrzał

Gość hmj
:D:D az lezka sie w oku kreci

Gość Schwitz
napewno sie nie dowie-chciala bys drugi raz?

Gość gość
daj spokój chłopakowi ja ci zrobię dobrze albo się postaram zrobić dobrze ,jak spojrzysz córce w oczy jak się sypnie 505060718