Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie idźcie moją drogą

Orange to oszuści, a klientów mają w dupie

Polecane posty

Gość nie idźcie moją drogą

Kończyła mi się umowa na telefon w lutym, poszedłem przedłużyć .. wybrałem ofertę Pelikan, bo dużo ssmów wysyłam. Wymienili mi komórę, bo stara była archaiczna .. teraz okazuje się, że na nowej nie ma polskich znaków i co gorsza przychodzą mi tony spamu (smsów z numerów 72933, 7363 i jeszcze kilku innych, których już nie wspomnę, ale kasuję to na bierząco. Dawniej koszt wysłania smsa wynosił mnie aż 40gr. ale przynajmniej mogłem wysłać prawie 700 znaków. Teraz już po przekroczeniu dwóch linijek liczy mi wiadomość na dwa smsy!!! To jest zdzierstwo i oszustwo, nabijanie klientów w człona. Kolejna sprawa .. do dziś nie wysłali mi rachunku i jak ja za to gówno mam płacić? .. jestem od prawie miesiąca bez telefonu komórkowego. Nie dajcie się nabrać. Teraz już widzę dlaczego oni notorycznie tracą klientów.

Gość kup sobie telefon na kartę
w innej firmie i będziesz miał z bani. ale pewnie "oszczędny" byłeś, a taki 2x traci.

Gość 36546uiuyj
SMS to 1690 znaków. Zawsze i w każdej sieci. Nie pierdol, że wcześniej sms to było 700 znaków, a teraz tylko dwie linijki....

Gość 36546uiuyj
160 znaków :P

Gość Orangutanka
to nie uzywaj polskich znakow ŚĆŃĄĘŻŹ wtedy sms liczy sie jako jakis dluzszy,nie wiem czemu tak jest ale tez to odkrylam na moim HTC.Jesli uzywam polskich znakow nawet krotki sms zajmuje mi juz 4 smsy... wpadlam na to calkiem niedawno! a to ze orange oszukuje z delfinami pelikanami i pantera to inna sprawa. pracowalam w tej firmie kiedys jako konsultant i ... albo lepiej nie będę nic tu pisac:D

ja mam tel u nich prawie 10 lat i frajerzy nie pozwalają mi z firmowego abonamentu zmienić na indywidualny! tzn zatrzymując numer :/ a ja durna przedłużyłam na wakacjach umowe! olaboga