Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wstrętny kleszcz

Przyczyny posiadania DZIECI

Polecane posty

Gość wstrętny kleszcz

Ja nie widzę żadnych. Za to cała masa przeciw. Może ktoś mnie przekona? :)

Gość Shineonme
po to zeby kiedys maly czlowieczek ktoego kochasz nad zycie podszedl do ciebie i powiedz KOCHAM CIE MAMUSIU / TATUSIU

Gość Nie powinnaś mieć dzieci
i nie miałabym zamiaru cię przekonywać do ich posiadania . Ktoś kto chce mieć nie zastanawia sie nad za i przeciw ale nad tym by zaciążyć , natomiast ktoś kto zimnie kalkuluje odradzam bo będzie nieszczęśliwy a dziecko takiego rodzica jeszcze bardziej. Nie kazdy nadaje się by mieć dziecko.

Gość Może to zbyt ostro zabrzmiało
że ona nie powinna mieć dzieci choć fakt, dziwne to zastanaiwanie się nad plusami i minusami, przecież to nie kupno nowych mebli czy chomika ale poczęcie człowieka i autorko może lepiej zaczekaj z tematem aż poczujesz że nie musisz się zastanawiać nad tym czy warto czy nie bo zwyczajnie póki co odradzam .

każdy ma swoje "przyczyny" i jeśli potrzebujesz czyiś przyczyn by podjąć decyzje o dziecku to dobrze ci napisała dziewczyna że lepiej dzieci nie miej jak przyjdzie twój czas (jeśli przyjdzie) to te "przyczyny" same się znajdą :)

Gość ndsjjnjnf
Ale ona nie widzi zadnych za a ślepa raczej nie jest bo wiadomo jakie są minusy a plusy trzeba samemu przeżyć autorko i nie się tego opisać ale ty może nie ryzykuj co?:D ....bo z dzieckiem sie nie eksperymentuje.

Gość z dziecmi jest ciekawiej
i jest wiecej do kochania

Gość bobaski są super ale
szybko dorastają i zmieniają się w młodzież. I wtedy zaczynają się schody. Dziękuję, postoję.

wlasnie jak dorastaja, jest najfajniej - nie ma obowiazkow, same przyjemnosci, wiem, co mowie, bo mam dorosłe

Zgodze sie ze mlodziez jestteraz przeokropna ... wydaje mi , ze zadnym sposobem nie da uchronic sie dziecka przed tym co teraz dzieje sie na swiecie :(

no to fakt jest:) ale jako bobaski to ta mlodziez jeszcze znosna jest:) a jak sie stanie mlodzieza to sie zaczniemy martwic :)

jacy rodzice, takie dzieci. Widac sie sami sobie nie podobacie...