Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość straciłamtoconajcenniejsze

Poronienie - zachowanie rodziny - wejdzcie i doradzcie proszę

Polecane posty

Gość straciłamtoconajcenniejsze

Kilka dni temu straciłam ciążę w 7tc. Nie była planowana, jednak bardzo chcieliśmy z narzeczonym tego dziecka. Miałam zabieg łyżeczkowania. Wcześniej rozmawiałam z siostrą narzeczonego, że trochę nas ta ciąża zaskoczyła, że nam się wszystko skumulowało ślub, kupno i remont mieszkania, ze boję się że nie damy rady z dzieckiem finansowo. W dniu poronienia napisała mi sms jak się czuję odpisałam jej że plamię i martwie się o dziecko,i jadę zaraz do lekarza a ona że jak będę miała szczęście to poronie i będzie po moim problemie i nie będziemy z narzeczonym musieli martwić się o pieniądze. Tego dnia poroniłam . W piątek ona wylądowała w szpitalu ( okazało się że jest w wczesnej ciąży, którą straciła). Napisałam jej jak się czuje, że jak będzie chciała porozmawiać, czy poprosu popłakać to może na mnie liczyć a ona na mnie napadła z wielkimi pretensjami, że ona z mężem stara się już kilka lat o dziecko, że co ja sobie myslalam mówiąc jej że jest w lepszej sytaucji bo sama się oczyscila, bez zabiegu i szybciej dojdzie do siebie i bedzie mogła zacząc dalej myslec o dziecku, okropnie mnie zwyzywała, twierdząc że to moja wina to wszystko. Nie wytrzymałam i powiedziałam jej ze ja przynajmniej jej nie życzyłam żeby poroniła, tak jak ona mi, to stwierdziła że nie mam za grosz taktu,jestem pozbawiona uczuć, i mnie nienawidzi.Bo ona była na tyle taktowna by nie mówić o swojej ciąży gdy ja poroniłam. I ze to że poroniłam o moja wina bo nie chciałam dziecka. co byscie zrobiły w tej sytuacji?

Gość jndn
zapisaly ja do psychiatry i wykupily leki na rok z gory

Gość Jasnowłosa Venus
może była w szoku. w takiej sytuacji ludzie robią i mówią dziwne rzeczy