Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość ewelinasandra

Praca dodatkowa

Polecane posty

Gość ewelinasandra

Witam, to nie żaden chwyt reklamowy. Sama zarabiam w ten sposób od ponad roku. Na początku mojej kariery zdobyłam w programie lojalnościowym elegancką skórzaną torebkę. Chciałabym zaproponować Ci zamawianie dla siebie i znajomych kosmetyków od Avon i zarabianie na tym. Wbrew pozorom praca nie wymaga jakiegoś nieziemskiego wysiłku, i na pewno nie trzeba za klientami biegać po parkingu pod marketem. Sama mam kilka wiernych klientek z najbliższego otoczenia ( głównie sąsiadki). Do niczego ich nie namawiam, po prostu podrzucam katalog i za jakiś czas zabieram zamówienia. Nic nie trzeba kupować z góry(zamawiamy tylko to czego chcą klientki ), więc nie inwestuje się swoich pieniędzy, nie ma opłat wpisowych, zamówienia składam przez Internet , za kosmetyki płacę dopiero po 2 tygodniach mam więc czas roznieść zamówienia i zebrać pieniążki. Część zebranych pieniędzy zostaje zawsze dla mnie ponieważ na zakup kosmetyków mamy opusty, ich wysokość zależy od wielkości zamówienia. Nie płacimy za przesyłki (z wyjątkiem bardzo małych a nawet jeśli się zdarzy to jest to 6,90). Każdy zamówiony kosmetyk możemy zwrócić i to nawet otwarty a nawet "wypróbowany" w niewielkim stopniu, więc nie ryzykujemy sytuacji że klientka nam się rozmyśliła i zostałyśmy z niesprzedanym. Jeszcze jedna ważna sprawa: nie ma obowiązku składania zamówień, można zamówić raz, można trzy razy w przeciągu miesiąca, można raz na kilka miesięcy, lub zrezygnować całkowicie. Ja zbieram od klientek zamówienia raz w miesiącu, bo tak mi wygodnie, wysyłam np. w poniedziałek, a w sobotę już jest u mnie paczka. Z każdego zamówienia mam 50-100 zł, chociaż nie powiedziane że nie można więcej. Konsultantki mają zawsze możliwość zamówienia czegoś dla siebie w promocyjnej cenie (ja ostatnio skorzystałam z takiej promocji, i mam zestaw do pielęgnacji ciała za 4,90 o zapachu który wprost uwielbiam). Jeśli Cię zainteresowałam napisz do mnie na email: ekolcz1@wp.pl, możesz podać telefon, zadzwonię i odpowiem na dodatkowe pytania. Pozdrawiam. Ewelina

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować