Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lonely_Boy

Broń dla każdego. MÓWIĘ NIE!!

Polecane posty

A wy co wy na to dla mnie to straszna głupota, żeby każdy mógł mieć broń niech nikt nie podaje argumentów w stylu, nożem też można zabić... kurwa nawet długopisem można zabić ale nie o to chodzi.

Gość HMS..CRSS..Petard
A o co chodzi?

Gość Kombinatorska przeprowadzka
jestem na tak do tego uwazam ze powinna byc zgoda na uzycie jej np w przypadku wlamania jak w niektorych stanach dlaczego? bo jak zlodziez czy inny itruz wie ze moze go pierdolnac pocisk podczas akcji nie pojdzie tak chetnie jak teraz wiedzac ze ofiara nawet sie bronic nie moze bo bedzue oskarzona o napasc

No wiec jak ktoś ma uzasadnione obawy, to może złożyć wniosek o pozwolenie i będzie mógł zastrzelić takiego włamywacza, a nie powinno być tak, że każdy moze taką broń móc kupic, ja np. jakbym miał pistolet to nie wiem czy bym sobie w łeb nie pierdolnął kiedyś..

1. wojny nigdy już nie będzie 2. obroni nas nasza armia/anglicy/francuzi/nato - niepotrzebne skreślić 3. wroga armia nie będzie gwałcić i mordować cywili bo przecież to niehumanitarne ach ten optymizm

Gość HMS..CRSS..Petard
Najgłupsze jednostki eliminują się same. Ty autorze na tym forum zajmujesz drugie miejsce zaraz za Grzesławem, więc wszystko możliwe.

Ja ?hahah wypowiadaj się na temat chłopczyku głupi to ty najwyżej jesteś... Właśnie przez takich jak ty nie chce broni dla każdego

w 1944 niewielki oddział takich sobie żołnierzy z RONA w parę dni wymordował chyba z 50 000 nieuzbrojonych polskich cywilów w sumie podoba mi się to że polaczki nadal idą w zaparte i nie pozwalają sobie na posiadanie broni

Gość HMS..CRSS..Petard
"Właśnie przez takich jak ty nie chce broni dla każdego" Przecież to ty napisałeś, że mógłbyś sobie zrobić kiedyś krzywdę:D Myślenie nie boli - debilu

Gość HMS..CRSS..Petard
To nie była prowokacja debilu:D Jesteś po prostu nieszczęsną ofiarą własnej głupoty.

Gość Springfield Jerycho Wesson
Ja też mówię stanowcze nie! Jak już to tylko dla mnie.Dwa karabiny maszynowe AK-47 i Walter PPK poproszę:classic_cool:

Gość tak to widzełop
bron palna nie jest potrzebna dla normalnego obywatela ,wystarczy w kieszeni czy torebce sól albo lakier do włosów i co najwazniejsze obserwowac otoczenie przy napasci te srodki moga byc bardziej skuteczne niz bron palna najprostsza obrona to jest kopniecie albo uderzenie napastnika w krocze albo jeszcze lepsze uderzenie czubkiem bucika tylko mocno w piszczel tego zaden facet nie wytrzyma mozna tez szczegulnie gdy napastnik cie obejmie uderzyc go otwarta dlonia w uszy to tez jest cholernie bolesne i gosciu siada uderzenie z calej sily z piesci albo kantem dloni w krtan powoduje szok u napastnika a wy mozecie miec wtedy czas na ucieczke i po co pistolet !!!!!!!!!!!

Gość fvfbngnyjyjhnhn
ja tam nie potrzebuję ak mam maczety, bejsbole, finki, wiatrówki i nikt mi nie podskoczy

Gość HMS..CRSS..Petard
Indor jak zwykle....... bezbłędnie:D

jak widać wiele osób i ciebie również indoor bo odpowiedziałeś w tym temacie SAM SIĘ RUCHASz

Gość ale argumentów nikt nie podał
broń dla obywateli = mniejsza przestępczość. przykład: rok 1996 USA stan Wiktoria, po wprowadzeniu zakazu posiadania broni, w ciągu roku liczba zabójstw wzrosła o 300% (zabójstw z wykorzystaniem broni palnej).

Gość NieZbadaneSaWyrokiBoskie
jestem za wprowadzeniem broni po 1 38 milionowy naród to wiecej niz 50 tys armia z bronia kiedys kazdy w polsce mial szable a dzis kazdy powinnien miec bron w domu przed obrona co innego noszenie broni po miescie itp na to powinno byc specjalne pozwolenie i badania 2 razy w roku