Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Całym sercem

Proszę pomóżcie mi, nie chcę być dzisiaj sam...

Polecane posty

Dziś jest najgorszy dzień w moim życiu, a w pewnymm sensie najlepszy. Chciałbym żeby ktos mi dotrzymał towarzystwa jesli to możliwe. Dzisiaj dowiedziałem się od mojej ukochanej że już mnie nie kocha. Poznała kogos innego..

Gość Kombinatorska przeprowadzka
przejebane zemscij sie tej kurwie ja sie do laski zalecam ponad rok i mnie niechce glupia szmata

Ja ją dalej bardzo kocham, właściwie mocniej niż gdy ja poznałem. To niesamowita kobieta, jedyna taka na świecie. Nie myślę o niej źle, w żaden sposób.

Lepiej teraz niż po ślubie i nie daj boże byłby dzieci ;P:P:P:P kiedyś będziesz się jeszcze z tego śmiał trzymaj się tam:)

Nie istnieje cudowniejsza kobieta. Nie dla mnie...ja tylko ją będę miał w sercu do końca mojego nędznego życia.

To prawda, dobrze że powiedziała mi prawde, zresztą mieliśmy takie małe zasady w naszym związku. I dotrzymała ich. Szanuje ją absolutnnie. Jesli nie czuła nic do mnie, nie było sensu dlaej tego ciągnąć.

śmiać się raczej nie będę, wiecie to nie była jakaś tam miłość. Właściwie z mojej strony się nie skończyła. Tak bardzo mnie boli że to wszystko się skończyło...

Gość Flgkkdkdjbgja
Co, znudzila sie? Znajdziesz lepsza :)

Powiedziała mi że jest z nim szczęsliwa. Ciesze się że znalazła kogoś kto odmieni jej zycie. Ze mną szczęśliwa nie była... chciałbym żeby się jej w życiu udało. Zasługuje na to jak nikt inny

Gość Laura101101101
Dobrze, że się przyznała... Lepiej wiedzieć najgorszą prawdę, niż być oszukiwanym... Połóż się, popłacz sobie, a troszkę Ci ulży... Jutro jest nowy dzień!!!! http://moj-swiat-twoje-kredki.blog.onet.pl/

Gość nosem w kałuże
czas leczy rany . trzymaj się mocno :)

Ehhh z miałem ją za tydzień zobaczyć...:( jest mi cholernie cięzko, nie wiem co ze sobą dalej zrobię, nie mam nikogo z kim mógłbym chociaz porozmawiać. :)...

No własnie jutro nowy dzień, ale jak mam go zacząć. Bez niej wszystko w moim zyciu straciło sens, nie wiem nawet co robić.

Gość nosem w kałuże
teraz każda panna powinna się trzymać od Ciebie z daleka ,żebyś jej nie przeleciał :P i porzucił:P

Gość skoro powiedziała Ci o tym
to znaczy, że darzy Cię sympatią i szacunkiem niestety tak już jest, że czasem coś się kończy- nie ma po co ciągnąc czegoś na siłę będzie Ci źle przez jakiś czas, ale może to szansa dla Ciebie na poznanie kogoś, kto jest Ci przeznaczony, powodzenia i trzymaj się ciepło 🌻 dobrze, że nie jesteś żałosnym dupkiem jak niektórzy, których panny olały (Ty nie zostałeś olany!)- po ich reakcji i zachowaniu widać,że dziewczyny wyczuły z kim sie zadały... :) (prawdziwy facet potrafi przyjąć, że nie jest pępkiem świata i nie ubliża kobiecie tylko dlatego, że go nie wybrała :))

Nie poznam już nikogo tak wartościowego ... Mam ze soba mnóstwo problemów, ona była dla mnie i jest cały czas wszystkim. Powiedziała że nie chce ze mną zrywac kontaktu że nie zostawi mnie tak sobie samemu. Jednak nie wiem co dalej będzie. Nikt mnie nigdy nie zrozumie tak jak ona, nie chcę już nikogo nawet poznawać.Czuje się dnem, jestem beznadziejny. Byc może przez to mnie zostawiła. Przez moje narzeaknia na siebie.

Dziewczyna dobrze zrobiła, ze mną cięzko jest byc szczęsliwym. Uratowała się, oby sprawił że będzie szczęśliwa.

:( nie próbowałem, chciałem ją mieć blisko. ja jestem ze śląska ona z Podlasia. Widywaliśmy się raz na miesiąc. Chciałem miec ją blisko siebie, wtedy próbowałbym robic coś z sobą. Potrzebowałem pomocy wsparcia... teraz to nie ma znaczenia, popełniałem wiele błędów.

Gość zazgaadg
pozyjesz - zobaczysz czlowiek potrafi sie do7razy zakochac

Gość zazgaadg
zagojisz rane i pojawi sie nowa dama na horyzoncie - to sa uroki mlodosci-hormony buzuja!!!!

Gość zazgaadg
a potem bedzie slub, dzieci, kredyty i nie bedziesz mogl w to uwierzyc ze kiedys miales takie male problemy a tak sie nimi przejmowales mowie ci-prawdziwa proba i poznanie drugiej polowki tutaj sie zaczyna! raz w miesiacu to za rzadko zeby sie zakochac-byles zauroczony nia-nic wiecej