Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfrdcrcwer

mam kompleks bo ubieram się w sieciówkach!!!:O

Polecane posty

Gość dfrdcrcwer

Nie stac mnie na markowe fajne ciuchy.Ubieram się w sklepach typu vera moda,prety ger,hm... i zle mi ztym zwłaszcza ze kolezanki ubierają się w lepszych sklepach

Gość kiciu miciu mua mua
w lepszych tzn jakich??? na bazarku u chinczyka?

Gość dfrdcrcwer
jeszcze orsay:O chcialabym zeby stac mnie bylo chociaż na czeste zakupy w max weber,monnari itp..ale tam ubieram sie sporadycznie

Gość kiciu miciu mua mua
no to sa sklepy.... hehehe.... wies tanczy i spiewa pod szyldem monnari

Gość a co w tym takiego znowu?
a ja mam to w dupie,sieciowki markowe sklepy,kto sie gdzie ubiera ,na co mnie stac lub nie.. jak ktos mnie ocenia po tym co mam na sobie to jest dla mnie nikim,bo najczesciej jest nikim ! mam ciuchy,ktore kiedys sobie kupilam,pasuja do mojej sylwetki,czuje sie w nich dobrze,chyba dobrze w nich wygladam,sa jeszcze w dobrym stanie,bo o nie dbalam,wiec tak chodze i ok ! jak sie nie podoba to nie patrz pustaku i ok ,to moje motto.. jak ktos jest pusty i glupi to i ciuchy z niego kogos lepszego nie zrobia ,to zalosne naprawde ...

Gość serce nie sługa.
pusta jestes ja to dopiero wg ciebie mam kompleks bo kupuje ciuchy tylko na wyprzedażach :P a tak na powaznie te ciuchy niczym sie nie róznia i tak ten sam chińczyk to szyje lub inny azjata a płaci się za głupia firme. Te ciuchy nie są warte nawet 10 zł

Gość kiskiskis
Ale to nie problem, to autor/autorka urzadza prowo :D

nie ubieram sie w sieciowkach bo tam nie ma nic co by mi sie podobalo. mam w miescie moze ze 3 sklepy do ktorych chodze. nie mam szafy zawalonej ubraniami ale wszystko co mam jest inne i odmienne. kupuje przez internet, buty tylko ta droga. w sieciowkach zdarza mi sie kupic majtki czy rajstopy... czasami koszulke do lazenia po domu..

Gość truskwkowamamba
przecież w sieciówkach sa fajne ciuchy:D nawet wiele sław ubiera sie tam jak i w second handach! Ważne że dobrze sie czujesz w tym co nosisz:D główka do góry!!

Gość vveswe
z tego cow idzę, Zarę uważa się za super firmę, mimo że sieciówka

Gość fddsafhjk
ja ubieram się w sklepach używanych kupuje same markowe ciuchy po 15 zł. Szkoda kasy na sieciówki mają sam badziew chociaż czasem nie ukrywam zdarza mi się coś kupić. Polecam sklepy z używanymi ciuchami !!!