Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Niki888

Moja przyjaciólka jest z moim bylym

Polecane posty

Zawsze sie wspieralysmy i pomagalysmy sobie w PL. Potem razem wyjechalysmy do UK i bylo ciezko praca kasa wspolne mieszkanie a mimo to zawsze moglam na nia liczyc a ona na mnie. Byla dla mnie naprawde wazna. Do czasu... kiedy moj ex mnie zucil bo poprostu nie dalam mu dupy (prymityw) nie bylo mi przykro z tego powodu bo wiem ze nie byl mnie wart. Najgorsze jest to ze moja przyjaciolka zaczela z nim dlugie rozmowy na fb potem poszla do niego do domu pod pretekstem nowej pracy a po tygodniu oswiadczyla mi ze ona z nim jest!!! od samego poczatku mowilam jej ze mnie to denerwuje gosc potraktowal mnie jak szmate a ona sobie w nim przyjaciela szukala... Tak sie poprostu nie robi! Tylko ze marwie sie takze o nia bo wiem jaki ten gosc jest pusty a ona jak sie zakocha to na maxa i potem placz. a jak placz to do mnie... Denerwuje mnie to ze ona tego nie widzi jak potraktowal mnie! Wogole nie wiem czy powinnam z nia rozmawiac eh;/ Co o tym myslicie?

Gość Kombinatorska przeprowadzka
pff od tego mialas dupe zeby mu jej dawac poprostu wybral lepsza a tobie gowno zostalo

Gość szczerze mówiąc nie rozumiem
o co ci chodzi. Facet - to twój BYŁY. Sama mówisz, że nie jest ciebie wart. Co ci to przeszkadza, że jest z twoją przyjaciółką? To ich sprawa.

Gość ffffffhggghghghbb
ja bym nie nazywala jej przyjaciolka niewazne czy byly wybrala penisa zamiastr przyjazni mam nadzieje ze on ja rzucu jak przyleci do ciebie z placzem daj jej kopniaka robie filmiki o swoim zyciu : http://www.youtube.com/watch?v=3r9a-8vJO4s

Gość chyba cie koles calkiem
Kombinatorska przeprowadzka pff od tego mialas d**e zeby mu jej dawac poprostu wybral lepsza a tobie gowno zostalo popierdolilo

Gość NieZbadaneSaWyrokiBoskie
daj im spokój zajmij sie swoim zyciem!!

Gość karolkabb
Jeśli poszukujecie metody na rozwiązanie waszych problemów z relacjami z płcią przeciwną, chcecie skuteczniej i efektowniej uwodzić to polecam wam szkolenia z uwodzenia prowadzone przez Wyższą Szkołę Uwodzenia, Wywierania Wpływu i Rozwoju Wewnętrznego. Dzięki ich szkoleniu z którego skorzystałam dowiedziałam się co robić, aby uwieść mężczyznę na którym mi zależy, teraz to dla mnie przyjemność :) polecam i wam, są sprawdzeni, mają dobre opinie wśród uczestników, dla zainteresowanych ich strona www.wyzszaszkolauwodzenia.pl dodam jeszcze, że po szkoleniu odbył się bankiet, bo szkoła obchodziła rocznicę powstania (w sumie to świętują cały rok heh) i było mnóstwo dziennikarzy, wywiady, zdjęcia itp. A atmosfera jak w jednej wielkiej rodzinie, aż czuć było przyjaźń, która łączy wykładowców :)

Gość Men Struacja
Goowno mnie to ochodzi.