Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gkldiyloylp;t

CZYM MYJECIE TWARZ?

Polecane posty

Gość gkldiyloylp;t

mam bardzo suchą skórę na policzkach, twarz myję żelem ziaja i wodą ale po myciu policzki mam czerwone i pieką:-(. Czym myjecie twarz? Czym zmywacie makijaż?

Gość bilendinka
mleczkiem do demakijażu Soraya :P

płyn micelarny Eveline od wielu lat nie myję twarzy wodą, miałam takie same objawy, jak Ty

Gość wodą i pianką lirene do twarzy
wrażliwej i suchej ;) świetnie sie spisuje i po niej nie mam zaczerwienionej twarzy jak po innych zelach czy mydlach

Gość gkldiyloylp;t
dzięki dziewczyny

a mogłybyście polecic coś, czym jednoczesnie mozna zmyć makijaz z oczu i twarzy? czy w ogóle istnieje taki specyfik? ja mam wrażliwa skórę i każdy podraznia mi oczy :(

Gość Mocnowczorajsza
Bielinką ewentualnie ACE

Ja ta pianką również zmywam makijaż bo pianka jest do mycia twarzy i oczu. Super zmywa tusz, cienie i kredkę i nie podrażnia. A jest dodatkowo bardzo wydajna :)

Gość melkiem
mlekiem, serio mówie

myślę, że kazdy płyn micelarny, bo to wynika z zadasy jego działania - rozpuszcza wszystko oprócz skóry i włosów, czyli wszystki brudy, jakie napotka wiele firm robi te płyny, ale mi pasuje i jakościowo i cenowo Eveline - wg mnie superkosmetyki mają, w dodatku b. tanie no i popiera sie rodzimą firmę, bo to jest polska firma

Ja ta pianką również zmywam makijaż bo pianka jest do mycia twarzy i oczu. Super zmywa tusz, cienie i kredkę i nie podrażnia. A jest dodatkowo bardzo wydajna :)

Gość Micelarny płyn
Ja używam płynu micelarnego z Perfecty.Swietny jest,naprawdę. Natomiast odraczam płyn z AA, z demakijażem oczu sobie nie radzi nic a nic.

Gość rybarak
płyn micelarny Vichy 3in1 purete thermale Mam ŁZS (czerwone plamy i łuski) + tłusta skóra (choć ten płyn jest dla skóry normalnej) używam raz dziennie od 4 miesięcy, częstsze korzystanie powoduje przesuszenie jak na moje oczekiwania pomaga w 85-90% Chcę spróbować Biodermy, bo chciałabym dojść do 100% efektów

Gość kotka245
Spermom

Gość mklmnlkmlkmlkm
albo wodą z mydlem ,albo żelem do mycia twarzy z nivea

Gość krok za krokiem
mam ten AA i chwale sobie :)

Gość Niepocieszonaaa
nie uzależniaj skóry od kremów,żeli i innych świństw,myj twarz w naturalnych warunkach czystą wodą ewentualnie z rumiankiem,nawet zwykły nivea krem do warg uzależnia

Gość lady spod lady
użyj słosi to ci pomoże na dolegliwości suchej skóry.

Gość rybarak
racja choć nie do końca W łagodnych fazach mojej choroby używałam tylko wody przegotowanej. Jak się świeciłam to wody przegotowanej + szarego mydła - wysuszało skórę lekko, ale nie bolało i nie było strupów. Jeżeli ktoś nie ma chorobowych problemów z twarzą to myślę, że taka metoda jest najlepsza. Jeżeli jest inaczej, to uważam, że nie można sobie żałować. Micel za 21 zł 250 ml + dobry krem utrzyma twarz w dobrym stanie. Zaznaczam, że się nie maluję oprócz rzęs i od czasu do czasu pudru.

Gość zlośliwa??
mydlem dove myje twarz a zmywam plynem micelarnym lirene. plyn polecam bardzo, w przezroczystej butelce z bialym otwarciem.

Gość Men Struacja
Goownem żuczków afrykańskich zamieszkujących południowe stepy sawanny afrykańskiej. W ich odwłoczkach znajdooje się specjalny ekstrakt herbaty sprowadzanej z północnych chin który zawiera trzy krotnie większą dafkę witaminy c. Nałóż na ryja.

Gość gkldiyloylp;t
właśnie kupiłam płyn miclearny AA ultra odżywianie, do demakijażu oczu i twarzy dla cery bardzo suchej, zobaczymy co będzie :-)

Też mam suchą skórę buzi, i myję mydłem z AA i jeszcze krem z AA do cery suchej wrażliwej !!!.POLECAM.!!! ;D;D;D

Gość jestem pasikonikiem.
nie mogę ci pomóc.

Gość idź do psychiatry on może
pianką, żelami, emulsjami do cery wrażliwej i alergicznej, oczy płynem lub żelem micelarnym. opcjonalnie wszystko chusteczką do demakijażu, jak mam lenia.