Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brzydze sie hhhhh

Brzydze sie Was , macie glisty, grzybice, wszy ,masakra obrzydlistwo

Polecane posty

Gość brzydze sie hhhhh

jak tak czytam wasze tematy, to rzygac mi sie chce , nie dotkne juz zadnej poreczy w autobusie, pociagu czy w mijscu publicznym, nie wejde do wc w pociagu czy na stacji metra , w pracy bede szorowala rece i paznokcie :O fuuuj sami zagrzybieni ,ze wszami ,świerzbem, niektore mają ROBAKI POD SKORĄ ,kurva !!!! Pokaze dzis to forum w pracy chyba padną ze smiechu

Gość ale mądrości...aż mnie zatkało
nam też chce się żygać jak czytamy twoje tematy nieudaczniku i niedojdo życiowa. Po tym co piszesz widać, że jesteś nikim... :-o smutne ale prawdziwe. Kolejny kafeteriany ograniczony głąb, który zaśmieca tylko forum swoją nijaką osobą :-o :-o

Gość ble ble bllllleee
niedorajdy to Wy jestescie :O wystarczy poczytac temat '' Czy jak jesteście na basenie to sikacie do basenu?'' masakra, wstrętne świnie ...oj świnie obrazam ,one przy was to czyścioszki , wczoraj laska pisze o piciu krwi z miesiączki ,inni piją swoj mocz ,nacierają tym twarz :O fee

Gość daj sobie spokój
bo ludzie w polsce to brudasy generalnie, to nie ten poziom cywilizacji co na zachodzie

Gość Taki mam nick jak nikt :)
Pokaż, pokaż w pracy :) ...sama na bank masz jakaś dolegliwosc z której sobie sparwy nie zdajesz :) ...myslisz że jak ci z ryja wali z rana to tak juz musi byc ? Oooo nie !!! Twój tasiemiec albo glisteńka wytwarza ten smrodek :P pizda pewnie cię swedzi i myslisz ze uczulenie na proszek albo odrastajace włoski, nieeee to grzybuniek po tej rozjechanej maciorze ci jedzie :)