Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

izi girl

W ogóle nie czuję, że to już święta tuż, tuż...

Polecane posty

Gość Men Struacja
Sram na świenta. Yebać klechoow.

Gość to ja jennifer
izi girl co chcialas odemnie?

Tak szczerze to juz od paru ładnych lat jakos nie czuje świat i to nie tylko Wielkanocnych ale i Bożego Narodzenia. Sama nie wiem dlaczego tak sie dzieje. Niby robie wszystko ale tak na siłe bo tradycja ble, ble...tylko gdzie podziała sie ta cala atmosfera ktora pamiętam z dzieciństwa to nie mam pojęcia.

Gość 8-9 sa swieta
:O

Gość Milenka --__--
Eeeeeej mam dokładnie to samo:( A w tym roku święta już z synkiem który roczek kończy. Co prawda jeszcze nie rozumie co to w ogóle święta ale... dla babć i ciotek muszę przygotować święta w tym roku. na mnie padło :/ Znalazła świetny sposób na to, żeby z powrotem poczuć świąteczną atmosferę i mam nadzieję, że zadziała :) znalazłam taką roślinkę, którą trzeba na początku wsadzić do skorupek jajek przepiórczych http://mrjoy.pl/do/item/JAJPRZMIMOZ/Jajko-Przepiorcze--- Może jak parę dni przed świętami posadzę tę roślinkę to będę miała wenę przygotować święta?? I dzieciaki jak przyjdą będą miały frajdę z tej zabawy z roślinką? Dobra metoda na motywację? ;)

Gość Misia Milenka :]
Eeeeeej mam dokładnie to samo:( A w tym roku święta już z synkiem który roczek kończy. Co prawda jeszcze nie rozumie co to w ogóle święta ale... dla babć i ciotek muszę przygotować święta w tym roku. na mnie padło :/ Znalazła świetny sposób na to, żeby z powrotem poczuć świąteczną atmosferę i mam nadzieję, że zadziała :) znalazłam taką roślinkę, którą trzeba na początku wsadzić do skorupek jajek przepiórczych http://mrjoy.pl/do/item/JAJPRZMIMOZ/Jajko-Przepiorcze--- Może jak parę dni przed świętami posadzę tę roślinkę to będę miała wenę przygotować święta?? I dzieciaki jak przyjdą będą miały frajdę z tej zabawy z roślinką? Dobra metoda na motywację? ;)

Gość wrednamalpa26
ja w tym roku świąt nie robie bo kasy nie mam

ja również nie czuję świąt niestety, cała magia znikła... w dzieciństwie nigdy nie mogłam się doczekać... a teraz? czas tak szybko leci.... dopiero co było Boże Narodzenie.... a już Wielkanoc tuż tuż..