Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sleep sleeep...

spanie u 2 miesiecznego dziecvka

Polecane posty

Gość sleep sleeep...

mam pytanie, mój maluch ładnie spi w nocy, od 22.30 praktycznie go nie ma , do 7=8 budzi sie tylko na karmienie=piersią. Za to w dzien a zwłaszcza po południu jest tragedia. Spi jescze w okolicaxh 10-11, potem spacer i tez spi. ale od 16-ej meczy sie do tej 22. widac,ze chce spac, marudzi, ryczy, zasnie na 5 minut i tak w kółko, w domu tylko wrzaski. jak temu zaradzic??

Gość Mamaagata
A czemu kildziesZ go tak późno ? Mój idzie spać o 20:30 zaraz po kąpieli i śpi do 7-8 pózniej ma drzemne o 9 30minut a kolejna po obiedzie 13:00

Gość khl.
podejrzewam że to kolki. Mój też tak miał. Zasnął na 5 minut i za chwilę znowu się obudził i krzyczał i tak od godziny 15 do 20..

Gość sleep sleeep...
on ma 2 miesiace dopiero. ale przeciez pisze, ze nie ma jak go kłasc wzesniej bo ryczy.

Gość sleep sleeep...
tzn, nie sadze by były to kolki, bo on poprostu płaxze i marudzi, trzeba go zabawiac albo pocieszac cyckiem. nie cierpi jakos, tylko widac,ze jest zmordowany ale nie zasnie. jak zasnie to spo czujnie i kazdy stukot powoduje wzdryganie.

Gość khl.
To może po 16 wyjdź z nim na jeszcze jeden spacer skoro mówisz że wtedy śpi. Jak by się na spacerku przespał godzinkę to później by tak nie marudził na pewno.

a sprawdzałaś brzuszek czy np nie twardnieje może spróbuj podać espumisan w kropelkach dzieci w tym wieku często mają problemy z brzuszkiem i własnie w godz wieczornych najbardziej daje im się w znaki