Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jjjjeej

telefon

Polecane posty

Gość jjjjeej

mam pytanie czy jak ktos dzwoni z zagranicy to powinien sie wyswietlac nr. kierunkowy kraju z którego on dzwoni??? ja jestem w plusie a on dzwonił z orange???

Gość jjjjeej
czekam...czy ktos mi odpowie...pllllizzzzzz

Gość hrhr
jesli on ma polski numer to nie, musiłaby dzwonić z sieci zagranicznej, moze nawet jeśi dzwonw roamingu wyświtlac się jako numer prywatny

Gość ghasmspamals,m
jesli masz zapisany czyjs numer tel w ksiazce, a ten ktos z tego numeru dzwoni z wloch np. to wyswietla Ci sie ten numer, ktory masz zapisany, czyli np. wyswietla sie imie :Karolina. Co znaczy, ze kraj z ktorego dzwonisz nie ma wplywu na sam numer tel.

Gość hrhr
co wy gadacie, jeśli ma orange i ma roamnig ty wyświtla się polski numer bez kierunkowego obcego, jesli karte sim sieci zagranicznej to wiadomo ze tamtejszy kierunkowy

Gość ghasmspamals,m
przeprowadzasz dochodzenie? masz wrazenie, ze ktos cie robi w jajo? ze niby powiedzial, ze jedzie zagranice, a teraz dzwoni i masz wrazenie, ze dalej jest w PL? No w ten sposob tego nie zweryfikujesz.

Gość jjjjeej
dziękuję,rozumiem że nie powinien sie wyświetlac nr. kierunkowy kraju z którego dzwoni. dzięki ;))

Gość ghasmspamals,m
No to wlasnie mowie- ze pobyt zagranica nie wplywa na zmiane numeru. Jesli numer zostal zakupiony w PL.

Gość jjjjeej
jeszcze ...spytam... czasami wyświetla się +48 a czasami nie...od czego to zależy..?

Gość ghasmspamals,m
a czemu ty go sobie nie wpiszesz do ksiazki po prostu? do mnie wczoraj dzwonila kuzynka, ktora nabyla nowa karte sim, wiec nie znalam jej nowego numeru. dzwonila do mnie z tego samego miasta, i +48 bylo, wiec nie szukaj dziury w calym panna :D

Gość jjjjeej
nie mam jego nr. w ksiazce ,ale czasami jak dzwoni to jest +48 przed jego nr. a czasami tylko nr. ...nie jestem panna jestem strzelec...;))

Gość ghasmspamals,m
to wpisz sobie jego nr do ksiazki, a bedziesz zdrowsza:D

Gość ghasmspamals,m
nie wiem, nie spotkalam sie z czyms takim,. kiedy do mnie dzwonia obce nr to zawsze wyswietla sie +48.

Gość jjjjeej
...zdrowie w porządku...ale lubię wiedzieć...

Gość jjjjeej
to wniosek taki że jak nie mam go w mojej ksiażce to powinien zawsze poprzedzać nr. +48...?

Jeżeli ktoś z nieznanego Ci numeru pisze do Ciebie smsa lub do Ciebie dzwoni (niezależnie od państwa, w którym znajduje się) przed nr telefonu wyświetla się +48.

Gość jjjjeej
dziękuję :))