Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszła matka chrzestna :)

chrzciny - jaki tekst na grawerze?

Polecane posty

Gość przyszła matka chrzestna :)

Nie jestem przekonana jaki tekst umieścić na srebrnej łyżeczce - czy datę chrzcin i imię dziecka , czy informację od kogo ten upominek? Czy ktoś kupował taki prezent? Jeszcze waham się czy nie kupić srebrnej grzechotki, ale nie wiem jak grawer na niej będzie wyglądał ( wiadomo, że na łyżeczce jest więcej miejsca żeby umieścić grawer) . Co myślicie? grzechotka tak wygląda http://www.apart.pl/pl/srebro,c,1,21,2912

Moi mają srebrny smoczek, srebrny bucik i srebrny obrazek z aniołkami. Jest data i grawer dla.... na pamiątkę chrztu św chrzestni....

Gość serio lubisz
takie graty? Dobrze, ze u mnie nikt w rodzinie nie wpadł na taki pomysl. :o Rodzice pewnie będą "cipeło" o tobie myślec, przerzucając pamiątkę z jednej szuflady do drugiej.

Gość Mamaagata
Wiesz jeśli jestes chrzestna to moze kupisz kocyk nasz synek od chrzestnego dostał kasę i kocyk gdzie jest napisane jego imię data urodzenia waga i cm nasz synek bardzo lubi ten kocyk :-) i tez przydatna rzecz i pamiątka :-)

Gość rqefwa
takie prezenty to i tak lepsze niz pieniadze

Gość mamama27
oj niechciałabym dostać jakiejś tam łyżeczki czy grzechotki srebrnej - kosztują sporo a po co są? by leżeć i kurzyć się aż się zgubią?